Mit hjerterum, alt fra familie, tanker, oplevelser og hvad der ellers falder mig ind.

fredag den 31. juli 2009

Aften tur i baghaven.. Næsten da

Vi er så heldige at vi bor ved et område i næstved ved navn Fredsskoven.
Pt. er der sat hegn op og der render nok 500 får rundt der ude.. og de skulle vi lige ud og hilse på. Hele området er et gammelt militær område (levn fra kasernen der engang var i byen..) og nu er det et af de smukkeste steder i Danmark og her findes både sjældne dyr og planter..


Nuller syntes, at det var vildt sjovt at de kom imod os..hi hi
så han begyndte at skrige og fårene for væk i frygt..
Nuller og er ikke en af de sjældende arter hi hi

Sød ik?
Og Grågæs var der mange af og fiskehejren lettede osse, men nåede
ikke at få et billede af den :0(
Smuk ik?

Dødt men smukt..


Nej vi er ikke i afrika
Lidt brænde og ukrudt.
Og en tur forbi den sydsjællandske prærie
Er han ikke bare smuk..??

suuuuuum summmm

Ja hvorfor skulle vi ikke have et hvepsebo på terressen lige ved døren....
Og ja jeg tænkte med det samme.. det kan jeg da selv fjerne.., lige indtil jeg så TV2 øst, hvor der var en familie, der var blevet angrebet og stukket og de endte på sygehuset.. Så Pedemand ringede til Mortalin og de kom så idag og fjernede boet..
Det var et kæmpe bo.... godt vi ikke selv prøvede..
Og ned i en pose hi hi den søde mand, nåede kun at blive stukket en enkelt gang..

onsdag den 29. juli 2009

weekend ophold på sygehus..

Så er jeg langt om længe kommet hjem igen..
Jeg havde i sidste uge haft ondt nederst i maven og i højre side og i lørdags tog jeg så til vagtlægen for troede, at det var nyresten igen.. Og det bekræftede han, at det godt kunne være. Så jeg køre til nykøbing sygehus for at blive undersøgt på nyreafd. og havde endentlig regnet med at komme hjem senere samme dag men nej... Jeg blev indlagt og de mente nu at der kunne være tale om blindtarmsbetændelse. Og der har jeg så ellers ligget med smerter hele weekenden og fået afvide af lægen at vi lige skulle se tiden an.. og det kunne jo osse være nogle cyster... Så nu havde jeg hele 3 eventuelle dianoser, uden at blive undersøgt nærmere.
Søndag aften flippede jeg på sygeplejesken , da de sagde til mig at jeg sikkert kunne komme hjem Mandag hvis jeg ikke havde lige så ondt.. Hva fanden skulle jeg hjem for når de ikke havde undersøgt mig.... Ja jeg ville gerne hjem for savnede Peter og Daniel sindsygt meget, men ville jo osse gerne have det bedre og have udelukket diverse sygdomme..
Mandag morgen kom Peter og Daniel ned til mig, det var bare så dejligt at se dem, men ligesom de var kommet, blev jeg hentet for jeg skulle CT scannes (havde intet fået afvide om det), det viste sig, at der var blevet bestilt en akutscanning Lødag da jeg blev indlagt, så ja jeg blev AKUT scannet Mandag flot ik? men der er ikke personale til at scanne i weekenderne...
Scanningen viste en cyste på 3,5*3,5 cm(ikke voldsom stor) som de mente sad og drejede rundt om sig selv og derved gav de voldsomme smerter... Og derefter skulle jeg undersøges af en gyn.læge, han kom først kl 16.00 for undersøge mig og han sagde at den skulle fjernes og at det blev kl 18.00 i fuld narkose.. Jeg kunne sket ikke tænke og ringede tudende til Peter, så han vidste, hva der skulle ske og han skulle desuden osse igen sørge for at vores guldklump Daniel igen kunne blive passet både nat og dag, for han skulle jo osse på job om natten og kunne ikke komme af med sin vagt eller nå at komme ned til mig. Men det var nok osse bedst, for flipper helt når han eller min mor er hos mig, det har nogen gange den modsatte effekt på desværre.
Daniel kom igen hjem til min mor for at overnatte og han har osse været hjemme hos mine svigerforældre i dagtimerne, så Peter har kunne få sovet.. TAK til mor, Finse og Søs, i Har bare været super til at hjælpe med Bullerfisen..:0)
Jeg blev gjort klar til operation og kørte der ned kl. 18.00 og de gik igen 18.30.
Personalet på orerations stuen er den bedste oplevelse i hele denne indlæggelse.. Især narkose sygeplejesken Erik, en meget munter og stor smilende 2 meter høj mand med sin operations hat på skrå.. og mens han nussede min kind sagde han: lille skattepige, du skal ikke være så bange... jeg er jo hos dig... og smilede stort... Og så tror jeg ikke at jeg har nøde at fortælle hva han var.. andet end lige hva jeg havde brug for, han var bare super..;0)
Under operationen fandt de ud af at min æggeleder havde snoet sig rundt om sig selv og desuden hæftet sig fast på bugvæggen og at det er derfra at smerterne kom. Så den er blevet skåret fri og rettet ud og cysten fjernet.
Jeg vågnede igen kl. 20.15 og havde det helt fantastisk, lige indtil om natten, hvor jeg fik vanvittigt ondt i højre side og især skulderen.. Så fik morfin og en forklaring, at man tit som kvinde får stærke smerter i skulderen når der har været pumpet luft ind i maven på en(et eller anden ikke forsket gene der sender luften op i skulderleddet gennem nogle nervebaner mellem mave og skulder)... Jeg kunne kommer hjem hvis jeg ikke ville have morfin mere, ellers skulle jeg blive, så sagde at jeg ville hjem og nøjes med nogle andre smertestillende, så hjem kom jeg igår. :0) Dejligt at være hjemme igen, selvom jeg er lidt handicappet og går sammenkrøllet som en ældre dame.
Jeg kan snart udstille min mave med alt det "pynt" hi hi

Et sygehus man ikke ønsker at komme på igen.. med mindre at det er til operetion.. Alt andet har været en rigtig kedelig oplevelse.. Intet at spise og drikke i over 24 timer for hvis nu og vi ska se tiden an.. og så først mandag fuldstændigt ør pga væskemangel og fødemangel bliver man undersøgt og opereret med det sammen..

fredag den 24. juli 2009

Hvis jeg var en regndråbe, ville jeg...

Ja tænk hvis man var en sky, som så blev til regn og man blev til en dråbe og bare blev kastet af sted mod jorden....
Først en stor forvandling og så en hurtig flyvetur... Så ville jeg gerne være en af de heldige dråber som lander på en blomst eller et æble som her.. :0) J
Jeg har taget disse smukke billeder i haven idag... fine ik?


Så sej..

Er han ikke bare lidt sej????
Han fik sine solbriller af faster Mette og nu hvor de er ved at være for små, så vil han gerne have dem på..

Surpriseparty

Ja jeg har været til surprise party i eftermiddag..:0)
Mette fra min mødergruppe har rundt 30 år og da der ikke vare nogen fra gruppen der kunne deltage i deres kæmpe fest blev vi enige om at troppe op hos hende idag..
På billedet er det Mette og Villads (en af Daniel´s konkurrenter om pigerne)
Fra venstre: Birgitte med Alberte, Maria og louise og Casper for neden hi hi
Mille,Axel og Malou
Os alle sammen


Fra nede venstre: Tina med Anton, Mille med Malou, Birgitte med Alberte, Louise med Casper og stående Maria
Daniel
Axel og Villads
Daniel
Daniel, Malou og Axel
Lagkagen havde Maria bage og Mille bollerne ;0)
Og pustet blev der :0)
Daniel og Axel prøver at lege med Simba (hunden)
Er det ikke sådan med tungen ude at hunden løber?????
Og Malou puttepige hos mor.. ;0) og Anton puster bobler hi hi

Avi´s nye seng....

Jeg har gået og undret mig over at Avi ikke er kommet ind den sidste uges tid og sove... og her er forklaringen.. Hun er simpelthen flyttet ud i brændeskuret. Det er fyldt op med brænde til taget og der ligger hun så og hygge :0)

Så kom Hjalte :0)

Ja her er så den skønne dreng..
Han kom til verden igår eftermiddags og er få timer gammel på dette billede.. Og han er en god kombination af sin farmand og morbrødre.. Skøn er han da ud..

torsdag den 23. juli 2009

jubiiii nu sker det.... søsser er på fødegangen..

Ja min papsøs havde termin d. 18-7 og selvfølgelig er hun over tid.. men nu er hun på fødegangen.. og ventetiden virker meget lang nu..........
De ved, at de skal have en lille dreng og Hjalte bliver navnet ;0)

tirsdag den 21. juli 2009

mmmmmmhh hvorfor ikke???

Dagen idag er gået med at få ryddet op på kontoret/lageret, hvilket var temmeligt tiltrængt.
Og mens jeg var i fuld gang, studse jeg over om der slet ikke findes andre fodboldtosset mennesker end min mand, som vil klæde sin søn med fodbold relateret tøj....












Vi har nu i en hel måned haft Champs design på prøve i shoppen Snabelfant og salget af det er ikke helt gået som forventet.. hvorfor er det lige at vi forældre er så bange for nye mærker??? Det er da godt at støtte nye danske designs......
Så sig til alle i kender at de skal købe super kvalitets tøj hos mig

mandag den 20. juli 2009

Tankerod...

Mine tanker er lidt flyvske idag...
Vi er en af de familier der er blevet ramt af finanskrisen og Peter mistede sit job. Han har dog nu fået et nyt super job, som samtidig giver en masse nye muligheder osse økonomisk.. Og tidligere idag, da vi snakkede økomoni, fortæller han ,at vi nu har fået ændret vores lån så meget at vi faktisk godt at blive boende i vores (mit) drømmehus. Nu er det så bare, at jeg har tudet snot over at vi ikke kunne blive boende og har indstillet mig på at vi skal sælge det og at vi skulle finde noget mindre og mere praktisk... Og nu får jeg mulighed for at blive alligevel .... Jeg elsker jo dette tosset hus og alligevel kan jeg ikke lade være med at tænke, at vi skal stå fast på vores første beslutning. For det ville jo være smartere med et etplans hus, hvad angår små børn.., men det vil jo osse være lækkert, at have vores første sal til Daniel bliver stor og gerne vil have noget privatliv....

Jeg syntes det er sindsygt svært lige nu... Der er så mange fordele og ulemper ved begge muligheder, jeg må nok bare lade tankerne flyve lidt længere og se hvor de lander... Morelvej eller ???vej

lørdag den 18. juli 2009

neeeej vi er slet ikke fjollede her i huset..

Daniel syntes så, min tunika er helt vildt sjov at lave ansigter i.... hi hi der er da lidt Casper det venlige spøgelse over ham ik ;0)

min første mors dag gave.

Denne hortensia var min mors dag gave sidste år.. :0) og nu er de bare så smuk igen igen

fredag den 17. juli 2009

Jubii jæ jæ jubii jubii jæ

I dag har Peter fået job... :0) :0)
Han skal starte allerede på søndag.. Det er bare så dejligt, nu kan han slappe af og være glad igen...


På sommerhus besøg

Denne lækre kvinde alis Mille, havde lige lyst til et besøg i sommerhuset på Enø.. så Daniel og jeg tog på visit.. :0)
Og de havde denne helt fantastiske pingvin cykel med...
Selv Malou´s morfar måtte gi ture hi hi
Skønne Malou spillede bold med mor og ups de ramte lige på næsen hi hi
Se lige hva jeg osse kan ;0)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails