Mit hjerterum, alt fra familie, tanker, oplevelser og hvad der ellers falder mig ind.

fredag den 30. oktober 2009

Tandlæge besøg

Så fik Nuller været til tandlæge for første gang.. :0) De var super søde og nuller syntes bare, at det var sjovt, at tand damen skulle kigge ham i munden og han lå bare og kigger på hende sammen med bamse & kylling.. hi hi
Han har super fint tænder syntes hun (men han elsker virkelig osse sin tandbørste) og han har alle de tænder han skal have :0)

onsdag den 28. oktober 2009

Er du en Ork??

På mit job, få vi Børsen hver dag og på bagsiden har jeg læse denne artikel i dag.. Jeg syntes, at det er lidt sjovt hvad firmaer efterhånden kan/vil bruge for, at få kunder..
Blleder var dog ikke med i skrivelsen hi hi



Invitation: World of Warcraft

Er du en Ork?

En Ork kan nemlig træffe hurtuge beslutninger, agere risikovilligt, lære kollektivt af fejltagelser, anerkende den gode indsats og dele magten med andre. Med andre ord den fødte leder i det virkelige liv.

Kom til seminar hos Mannaz og se hvordan computerspil kan bruges til at udvikle og identificere lederpotentiale hos dig selv eller dine medarbejder.


Læs mere og tilmeld dig på www.mannaz.com/wow

mandag den 26. oktober 2009

fredag den 23. oktober 2009

Brilleabe!!!!!

Så er dagen kommet... Jeg skal have "synet" mine øjne.... Jeg har længe syntes, at mine øjne er trætte og min kære mand har sagt, at jeg er nød til at få tjekket synet... Sidder måske osse og kviber dem lidt sammen når jeg arbejder og læser.. Så nu må vi se om de bare er trætte eller der virkelig er brug for briller...

onsdag den 21. oktober 2009

Førstehjælp!!

Så fik jeg taget et førstehjælps kursus..
Alle på mit arbejde skal have et kursus og nu var tiden kommet til alle os, der er blevet ansat i løbet af de sidste 6 måneder..
Det er udentvivl det bedste førstehjælps kursus jeg har været på, en super hyggelig underviser og jeg var kun ved at slå en hjerte patient ihjel... Nej det er et super kursus og yes jeg føler mig klar på næsten det værste...
Ind imellem er jeg en smugle fjantet og selvfølgelig var dagen lige den.. Så da det blev min tur til at lege Redder, så greb jeg førstehjælps kasse og spurtede afsted med mine lange strudseben og imens jeg bare råbte, ba bu ba bu... og da jeg kom frem til "ulykkestedet" , Kunne jeg sku nærmest ikke finde ud af, hvem der var forulykket, for det viste sig, at alle mine kollegaer have kunne se mig spæne tværs igennem huset med mit høje, ba bu ba bu og de var seriøst færdige af grin... Og mente, at jeg bare skulle være læge og gi dem noget for latterkramper.... Er det ikke skønt at man engang imellem kan få andres humør helt i top ved at gøre/lave/sige eller synge... eller som mig, bare være et forvokset legebarn til tider, når der er brug.............

mandag den 19. oktober 2009

BREVET er kommet..


Så kom der brev fra Riget.. Og vi skal heldigvis ikke vente 4-6 måneder.. :0) Vi bliver indlagt allerede den 2. December 2009.
Den første dag vil gå med samtaler og forundersøgelser og så bliver Nuller MR-scannet dagen efter og hvis alt går som planlagt, så tager vi hjem igen om fredagen... Jeg er lige pludselig blevet meget lettere, især i sind.... Var allerede ved at blive helt skør over at vi skulle vente op til 6 måneder.. Så det er bare så dejligt at vi kun skal vente lidt over en måned...
Og tak til alle jeres der har tænkt på os, skrevet eller ringet... det er bare super at vide at i er der..

torsdag den 15. oktober 2009

Danmarks sødeste dagplejemor



Jeg fylder jo nuller´s taske op med vanter, halskrave og alt andet som kunne være noget vores dagplejemor skulle bruge i løbet af dagen.. Igår hentede Peter Nuller fra dagplejen og da jeg kom hjem skulle jeg lige til at skælde ham ud, for der lå et par super fint hjemmestrikket luffer.. Og jeg har aldrig produseret sådan nogle, næ nej jeg har lagt 2 par strik vanter fra Decoy i tasken... Så jeg var sikker på, at Peter havde fået taget et andet barn´s vanter... Ja i kender jo mænd.... :0) Men så fortæller han, at vores dagplejemor havde strikket et par luffer til alle 4 børn til at sove med.. hi hi Er hun ikke bare sød??? Hun har i alle hendes år som DP, oplevet at forældre kommer med store kæmpe handsker, som børnene ikke kan li at have på, når de skal sove til middag.. Så hun strikker bare lige til dem osse, nu når hun er igang alligevel til sine børnebørn..

tirsdag den 13. oktober 2009

Møde på Riget

Så fik vi været på Riget med nuller og er landet på jorden igen…
Som i nok har kunne læse og se på billeder af Nuller, har ham en kæmpe knude ved højre arm. Vi har hele tiden fået afvide, at hans knude er en hæmangiom, men nu er det en medfødt misdannelse.. Og derfor noget helt anden og alligevel ikke…. Vi har hele tiden fået afvide, at den vil stoppe sin vækst og ende med at være meget lille om ikke helt væk.., men nu er det lavet om til at den vil vokse med Nuller´s vækst og/eller mere ( der er mere i vores tilfælde) og den skal fjernes ved operation…. Men først skal vi indlægges på Riget til en MR-scanning og dette vil vi blive indkaldt til i løbet af 4-6 måneder og først derefter vil de kunne sige hvad, hvordan, hvor meget og hvornår…. At alt skal ske og om det vil hæmme Nuller…
Nu sidder man så i venteposition igen og kan ikke gøre fra eller til… Og selvom den dygtige læge var rigtig god til, at berolige os og gjorde meget ud af at forklare, at vi skulle tage det stille og roligt, og at der absolut ingen mistanke var til noget ondartet, så kan man ikke lade være med at tænke på alt muligt dårligt og bekymre sig vanvittigt.. Jeg er helt op i et felt, hvor jeg ikke vil være..
Jeg er ked, bange og har bare så stor trang til at knuge Nuller ind til mig… Hvorfor skal vores lille dreng alt dette igennem?????? Hvorfor skal vi blive ved med at være ramt af ting der gør os kede… Jeg vil bare så gerne kigge på Nuller og tænke at jeg aldrig skal miste…..
Og nu sidder jeg igen med mit tosset hoved og prøver at sige til mig selv at det nok skal blive godt og at der er en mening men at vi skal alle disse dumme ting igennem….
NU er det NOK…
Lad mig få plads til at få flere positivt ting ind..
Lad mig være mor/familie og gi mig en chance for at komme helt op til overfladen……

mandag den 12. oktober 2009


Idag skal vi så igen på Riget med Nuller.....
Vi var jo der inde d. 1. Okt. til gennemgang af hans knudes udvikling, men da havde de booket os ind til en forkert læge som intet vidste om hæmangiom knuder...
Så vi kunne køre hjem igen efter et par meget uheldige udtagelser fra lægen omkring den meget atypiske knude og den udvikling... og han nåede, at få sat kriller i hovedet på mig med, om der kunne være dårligdom i den... med sin kommentar: nu er det jo over et år siden at i fik lavet en biopsi af den og der er jo helt klart en stor udvikling i den......
Så jeg håber idag, at jeg kan få lidt ro i sindet igen og at vi kan få noget info vi kan bruge til noget....

søndag den 11. oktober 2009

Retro og nostalgi

En hygge søndag idag.. idag skal vi slet ingen ting andet end hygge her hjemme ;0) Og nuller er som altid bare en rigtig lille supermand med super humør.. Han er nået hele 20 måneder i alder nu..
Den bluse han har på, på billedet er strikket i 1982 af oldemor (Jytte) til Peter (farmand) og den har nuller arvet.... Er det ikke bare nostalgisk???? og super retro....:0)
Og hvem har ikke på et eller andet tidspunkt i sit liv, lært Lille Per & Bodil af kende... Her i huset er vi meget glade for ham og det er nuller osse. Han har fået 2 Bodiler på vogn og ved ikke noget bedre end at trække dem rund i huset hele tiden hi hi ;0)

tirsdag den 6. oktober 2009

Tøj & støvler til klumperne ;0)

Så skulle vi ud og have vinterstøvler til nuller.... Og nej det er slet ikke nemt..
En ting er, at det er vildt svært at vælge, for der er rigtig mange fedt støvler. Men nuller har gjort det meget nemt for mig... Han har simpelthen de tykkeste små fødder hi hi Små bløde "klumpfødder" :0) og derfor, er det endnu svære at finde fodtøj til ham. Vi var nærmest alle børnesko mærker igennem og nuller kunne bare slet ikke få sin fod ned i dem.. tud.. snøft Så sagde den søøde dame, at vi bare skulle have Angulus, for de kan alle små børn med tykke passe, meeen nej ikke min nuller.. han kunne slet ikke komme i dem heller.
Så fandt vi mærket Primigi og vupti, så havde nuller støvler på og løb afsted... Jubiii endelig Så nu håber jeg, at det er et ok mærke, som lever op til mine forældre krav og holder hele vinteren..
Er de ikke fede??

Jeg selv, er blevet ret pjattet med dette mærke og denne bluse kom med hjem i går :0) mærket kan købes i bla. Bahne.. super fedt mærke og til rimelig pris


Den er bare så rar at have på :0)

lørdag den 3. oktober 2009

Godmorgen..

Der er ikke noget mere skøn end sit eget afkom.. Nuller tumlede rundt allerede ved 5 tiden, så jeg tog ham ind til os og 05.50 blev jeg så vågnet af et hælespark, der ramte næsen helt perfekt, så jeg kunne mærke blodnæsen begynde..... Og alligevel tør man fuldstændigt når han så ligger og kigger på en og siger gentagende gange MOAR MOAR....,0)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails