Mit hjerterum, alt fra familie, tanker, oplevelser og hvad der ellers falder mig ind.

søndag den 29. november 2009

Advent

Så fik vi lige et skub til at komme i julestemning, da den ligger lidt fjernt for tiden..
Min fantastiske mor, har lavet den fint krans til os :0)
Weekenden er gået med at hygge om Nuller og en skøn tur i skoven..
Tusind tak for den og al din hjælp på alle måder...

torsdag den 26. november 2009

Med blandet føleser..


Så har vi taget hul på et nyt kapitel i livets prøvelser....
Det gør både ufatteligt ondt, men er også en lettelse at komme igang langt om længe.. Jeg er fyldt til renden med tanker og føleserne sidder uden på tøjet..
Om en uge ligger jeg på Riget med vores lille dreng, som skal i narkose og MR scannes og undersøges pga en medfødt misdannelse og oven i alt dette, har vi nu kastet håndklædet i ringen i samråd med vores nye bankrådgiver..
Hus og bil skal skiftes ud med lejebolig og en ældre model bil..


Så vores slot skal sælges og det sammen skal øsen...
Vi har kæmpet en kamp fra den dag vi købte huset og nu er det nok.. Krisen har kradset det sidste ud af os og ja vi har satset for stort i god tro.. og nu vil vi bare have fred og ro i vores fyldte sjæle og plads til at være familie UDEN løftet pegefingre fra nogen....
Vi glæder os til roen uden bekymringer og til at blive en lille forelsket familie igen...

tirsdag den 24. november 2009

Weekend hygge

NEEEEEEJ hvor er du skør far..........
Nuller syntes lige at farmand var totalt sjov lørdag morgen

Her i weekenden, havde jeg arrangeret at Nikolai fra nnifoto.dk, kom forbi med sit kamera og tog billeder af os og alle jeg kender der havde tid og lyst til at få lavet billeder, til feks. julegaver og kort..:0)
Det er blevet lidt en tradition at han kommer og det er bare så hyggeligt.. De 3 næste billeder er fra sidste år til jul ;0)
Fræk mig!!!!! neeej da hi hi

Nøøøj den gynger!!

Skal jeg gumbe nu???


Søndag var bare ren hyggedag.. Nuller mente at han skulle have grønne strømpebukser på og så lige en fin polo..... hi hi Og en 1/4 bolle i munden ;0)

Og for lige at slutte weekenden hele af, så lavede jeg lige en stor bunke pandekager i bedste Rasmus klump stil ;0)

tirsdag den 17. november 2009

Kommune valget....


Nej hvor jeg syntes at det er super svært, at finde en kandidat jeg kan være nogenlunde enig med... Hvis endelig jeg er helt enig på et område, så er jeg meget uenig på et andet... og sådan bliver det bare ved og ved og ved... lige meget hvem jeg kigger på..


Jeg har fået dette link af min mand, i håb om at finde den rigtige kandidat... og jeg nærmer mig nok lidt nu..

Prøv selv at teste dine kandidater..

søndag den 15. november 2009

Caaaaan you felllll the loooove tonight.......

Ja den gang jeg var Elton John, kunne jeg slet ikke være i fred for pigerne.. men pga at der er så mange der har mobbet min mor med mit hår... Har jeg valgt at lade mig klippe!!!!

Så nu ikke drille min mor mere, med køb af spænder og elastikker... Nu har jeg fået klippet mit lange modehår af..

Det her kommer jeg fra hi hi

Ja, det her er så hvad jeg kommer fra...... fra LANDET.
Min familie er og bliver bonderøve og jeg syntes sku det er lidt hyggeligt ;0) og Daniel eeeeeelsker bare traktorer..Min storebror havde i denne weekend arrangeret Pløjestævne i Myrup/Skovmølle hos min moster, og der var en del deltager hi hi
Her er det min bror der pløjer :0)


Her er det Simon på 6 år og iøvrigt den yngste deltager, der pløjer
Og så skulle Nuller lige have en køretur med gudfar ;0)
Og nej.... en tur er ikke nok, så en tur med Simon og mor gående ved siden af...
Nuller mener selv at han burde have denne her ;0)

fredag den 6. november 2009

Killinge gæsten!!!


Denne lille skønne pige har boet på vores badeværelse i nat... Hun var kommet væk hjemme fra og havde fundet ly af uvejret igår, hos vores SURE kattehadende bagbo.. Så han kom farende ind ind igår eftermiddags og vrissede, at min kat sad på hans skraldespand.. hvorefter jeg kunne fortælle ham, at det ikke var min og at han skulle prøve at lade den sidde, for det kunne jo være at den kunne finde hjem... Men nej, den søgte over til os og spænede ind af døren da jeg åbnede.. så mig på katte jagt i eget hus, for mine 3 katte ville ikke være søde hvis de havde set hende først.. Idag har nuller og jeg så brugt eftermiddagen på at smide sedler i postkasser på alle omkring liggende veje og selvfølgelig på den sidste vej var der gevinst..
En mand som virkede fuldstændigt irriteret over at jeg dukkede op, jeg aftalte med ham at han bare kunne komme og hente hende lidt senere.. Jeg fik det bare så dårligt ved tanken om at hun skulle tilbage til ham..., men heldigvis kom han sammen med sin kæreste, som virkede noget mere glad for hende..

Meen ikke nok med det, så har mobilen lige ringet og det var så kattens nye ejer..... Hun havde fået min seddel og ville høre om hun kunne hente hende og der måtte jeg jo så fortælle at den var hentet.. Hun var super sød at snakke med og fortalte at hun var nabo til han der havde hentet den og at hun havde fået killingen af ham, fordi hans nye kæreste har hund og derfor måtte killingen ikke komme ind mere og det er sku for synd for den lille mispige.. Så nu sidder jeg og håber at han har afleveret den igen til hende eller at den render hjemmefra igen, så jeg kan aflevere den det rigtige sted.... hvor der er plads til den både inde og ude... snøft snøft

tirsdag den 3. november 2009

En pige...

Jeg er kommet i kontakt med denne pige og hun skriver og tegner, jeg ved ikke helt hva det er ved hende, men jeg bliver suget til hende som person af nyssgerrighed og vil bare læse mere og se tegninger. Hun er igang med at lave sit eget hjørne i universet, hvor hun vil lægge sine streger og farver..
Hun har om sig selv fortalt:

Hun er 16 år og har skrevet digte siden hun var 12 år.
Hun er et kreativt menneske som både maler, tegner og skriver og en af hendes store stjerner i livet er katten Lucy.

Hendes univers er begyndt på Znowball

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails