Mit hjerterum, alt fra familie, tanker, oplevelser og hvad der ellers falder mig ind.

søndag den 16. maj 2010

En ganske særlig dag idag


Ja dagen idag endte med at blive noget ganske særligt...

Min lille Nullermand har for første gang sat sig på potte og tisset... Hov moar!!!!! hva det???? og ja jeg blev jo helt skør.. og inden jeg så mig om satte han sig igen og leverede en stor tissetår :0)


Tænk at min lille Nullermand er blevet så stor!!! 2 år og 3 måneder og kan tisse på potte........ Hvad bliver det næste, barbering sammen med farmand???


Det er så vildt at opleve ens lille barn lærer noget så stort og man glemmer lidt at det endtligt er lige så stort, at de begynder at tale og udtale ord rigtigt. Vi har faktisk også idag oplevet at Nullermanden fortalt i brudstykker, noget som han må have drømt i sin eftermiddags lur... det var bare så skægt for han fortalte og alligevel virkede det som om at han var lidt rundtosset og et eller andet sted godt vidste, at det var noget skørt noget han fortalte og det endte også med et grineflip fra os alle 3

fredag den 14. maj 2010

Rasmus Seebach koncerten




Så fik jeg oplevet Rasmus Seebach live.... Og hold da fast, hvor er han bare super.... Man er ikke i tvivl om at han elsker at synge og skrive sine tekster...... Han er bare vildt god og man får sådan lyste til bare at lytte til ham... tror at der er vanvittigt mange historier og jeg må indrømme at jeg venter min længsel på flere fede tekster fra ham..


Og som kronen på værket, sluttede han selvfølgelig af med Disco Tango, som hans farmand Tommy vandt melodi grand prix tilbage i 1979, Det var lidt sejt, selvom hårene lige rejste sig på armen et øjeblik...
Og ja i skal da høre den, den er ikke i den bedste kvalli... men jeg er sikker på i vil føle det sammen som jeg

Nye varer igen hos Snabelfant :0)

Så er der igen nye lækre varer i shoppen :0)

Suttekæder med navn til 109,95 kr. og til pigerne kan man vælge mellem en blomster perle eller et hjerte. Og til drengene kan man vælge mellem et tog eller en bil :0)
alle billederne linker til varerne i shoppen, så i kan se de mange forskellige)








Og sommeren står næste for døren, så vi har nu fået vores sommerhit på hylderne igen :0)
Sommerdragterne er fra Decoy og koster 99,00 kr.







Og sidst men ikke mindst, der er kommet nye sutsko til drengene, denne gang med flyvemaskiner på.. :0)
Og koster 129,00 kr. (pigerne kommer senere)

mandag den 10. maj 2010

Møde på riget

Så fik vi været til møde på riget langt om længe..
Og det ser ud til at Nullermanden forløbigt ikke skal opereres men i stedet for vil de sprøjte noget "gift" ind i hans knude som vil gøre at den visner... Så det er jo fint.... Vi har været meget bekymret over at det skulle have været en operation da der ville være en risiko for at han ville få nedsat førlighed i armen, så der er bare super at vi ikke skal tænke på det mere...
Men nu sidder jeg jo så og tænker at de vil sprøjte "gift" ind i min lille Nullermand, ind i hans blodåre........ og hvordan er det lige at de er sikre på at det løber den rigtige vej og kun bliver ude i knuden og ikke løber ind i kroppen????? For den dør/visner jo og bliver til et smertefuldt sår istedet inden for få timer!!!!!!!!
Tror jeg vil stoppe skriveriet nu og gå ud og tage en stor mundfuld KOLD luft og clear hovedet...

søndag den 9. maj 2010

Mor´s dag

Så blev det tid at forkælelse :0) Og som altid fine gaver :0)
Jeg har længe gået og ville finde mig en ny og afslappende hobby og jeg har ladet mig inspirere af nogle super krea mennesker i denne blogger verden, nemlig Pralerier og Busters Mors Verden :0) Og min Nullermand og Supermand har lyttet.. hi hi Så garn, hæglenåle og flere opskrifter :0)
Og denne fine Rhododendron, som jeg har sat i en stor potte, for at den skal være nem at flytte med, hvis og når huset bliver solgt :0)

Tak for fine gaver :0)

lørdag den 8. maj 2010

Så er det nu folkes......
Kender i nogen der søger et fantastisk hus i Næstved, så er dette skønne hus nu tilsalg..... Det fåes ikke bedre, alt hva man har brug for er inden for max 1 km. :0)

onsdag den 5. maj 2010

Jubiii Gæt hva jeg skal!!!

Jeps :0) til Seebach koncert... Tak til finse for billet, det bliver godt :0) men puha der er lang tid til den 14. maj..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails