Mit hjerterum, alt fra familie, tanker, oplevelser og hvad der ellers falder mig ind.

mandag den 25. april 2011

Påske-lam,-æg,-frokost,-blomster,-giveaway præmie & kage

Mormor var så sød at tage Nulle og jeg med til åbent hus/landbrug og så påskelam og bondemanden Jørgen var så sød at lade os nusse et 2 dage gammelt lam... nulle var helt mundlam hi hi
 Og der var rigtig mange lam, både sorte
 broget, hvide og
 frække ;0)
 Og rigtig mange er stadig på vej, stalden var stadig fyldt med meget tykke får ;0)
 Og ja påskeæg skal der jo også til ;0) Nulle syntes det er lidt sjovt at mor lige pludselig ser en lille trold med langt strithår, løbe til hans legehus og aflevere breve til postkassen... men idag havde den været helt inde i legehuset og ligge et kæmpe æg!!!!!
 Haven har stået stille de sidste dage, for vi har bare været til påske hygge alle dagene her i påsken... men blomsterne er dog så fine nu
 Og i mit stenbed stor de også så fint... ;0)
 Jeg var jo så heldig at blive nr.2 i en fin påske Giveaway hos Den glade bondepige og jeg har fået de sødeste små klippe klister kyllinger ;0)
 Sidste påskefrokost idag og Mrs cakeaholic havde lavet denne fantastiske kage og jeg har tilladt mit at låne hendes billede, så i kan se den... er den ikke bare lækker???? Den smagte FANTASTISK
Så imorgen vil vi slutte påsken af med æggetrilning og skattejagt ;0)

onsdag den 20. april 2011

Min Nullermand på slap line :0)

Nulle har seriøst haft ild i rumpen HELE dagen og startede dagen i dag sådan :0)


Syntes lige, at jeg vil vise jer, at mit skur snart er nede juubbbiiii

Pedemand og Bo knoklede og så kom taget af efter meget besvær... Det skur er virkelig bygget for IKKE at skulle ned igen ha ha men det skal det for der er skimmelsvamp i alle siderne

Nullemanden er bare så glad for sin gynge og er blevet rigtig god til at gynge selv nu ;0)

Og selvfølgelig også være ude på ballede!!

I formiddag gik Nulle og Pedemand en tur på torvet og i BR.. Nulle fik snollet en sæbebobler puster som han siger ;0)

Og jeg har fået ordnet vores terresse idag, så havemøblerne kunne komme frem og krukkerne ordnet og de skulle også lige have lidt vand  :0)

Og lidt mere vand ;0)

Og lige lidt mere vand!!! ha ha

Og så godnat til Nullermand og Eiffel

torsdag den 14. april 2011

Der er bid!

Ja vi kæmper jo mod lukning af vores super børnehave Humlebien og vi har valgt at invitere Næstved kommune's Børneudvalg som består af 7 personer. Og ja vi er ikke blevet kimet ned med ja tak, dog har den kommende borgmester Carsten rasmussen meldt sin ankomst.. :0)

Og Nulle har lavet lidt klippeklister/tegne til ham ;0)
 Nulle syntes det er lidt sjovt :0)
 Og ja jeg har bagt chokoladekage til ham og alle andre der kommer, så nu må vi bare håbe at der også kommer en journalist eller 2 ;0) 

onsdag den 13. april 2011

FÆRDIG!!!!! næsten ;0)

 Jeg startede med at lægge fliser, derefter skulle græsset graves af.. og så kunne jeg jo lige bruge noget af det fine fæbletræs flis der allerede ligger her i haven til jorden.. så en godt lag og så lige slutte af med at vende alt jorden... ppuuhhaaa det var sku noget af en omgang....
Men godt bliver det.. :0) Jeg er endelig sluppet af med mit migræne anfald og igang jeg kom igen idag på trods af regnvejret... Jeg fik målt ud og sat æblepinde & knolde klar til nedgravning :0)

Og her er så det færdige resultat... næsten da.. Knoldene er sat og mærkepinde også, så nu skal jeg bare lige have fjernet græsset fra flisekanten.. ;0)

tirsdag den 12. april 2011

Sikke et vejr!!

Jeg skulle havde været i haven nu med det blæser  og regner allerede temmeligt meget og jeg jeg kørte Nulle i børnehave hørte jeg denne..... I like

mandag den 11. april 2011

Er kl. 21.00?????

Ja dagen er bare fløjet afsted og klokken var pludselig 21 og det var blevet meget mørkt... ha ha så der stod jeg og vendte jord i mit nye bed og fik det revet (tror det er blevet pænt men må se det når det bliver lyst, for kunne faktisk ikke se det hi hi). Men jeg fik ordnet min gamle clematis den anden dag, og den sætter nye skud som om den er blevet sat i en spand gødning ;0)
 Den står inde i hjørnet af terressen ;0)
 Sidste år fik jeg disse blå skovanemoner af min mor og jeg satte også påskeliljer og de er lige ved at sprænge ud....


Så svinsk og jeg er i chok!!

Jeg vil endtlig ikke skrive så meget, men syntes i selv skal læse dette forfærdelige triste indlæg.. Det får en op af stolen og føleserne i kog.. Men syntes at det er et problem som skal frem i lyset...

søndag den 10. april 2011

Så går det fremad!!

Hele dagen idag er gået med havehygge ;0) Min pedemand har fået godt gang i nedrivningen af det gule hus
 Og jeg har fået lagt flisekant ved mit Dahlia bed og ved at fjerne græsset, så imorgen skulle jeg gerne kunne sætte knoldende :0) og ja Avi den tykke kattepige sad og skulle lige godkende mit arbejde ha ha
 Nullemand er jo også en god arbejdsmand og han gik igang med at bøje grene så de bedre kan komme i flismaskinen imorgen ha ha
Til middag kom vores søde nabopige Astrid ind for at lege og ja der er ikke det de ikke har lavet... blå sandsovs, gulsandsovs osv. og selvfølgelig også gynget

Og ja de er super fjollet når de er sammen :0)

lørdag den 9. april 2011

Endnu en dag i haven og med overraskelser....

Ja idag har vejret været helt i min ånd og haven ligner jo noget der ikke kan blive være... Jeg har desværre igen været sengelæggende i de sidste par dag, men idag havde hovedet det fint igen og ud det skulle jeg ;0)
Til min store jubel, er mine pæoner begyndt at titte op til mig ;0) Da jeg forkælede min mor og svigermor, købte jeg også 3 til mig selv :0)






Klik på deres navne og se hvad de gerne skulle blive til ;0)
(Jeg har tilladt mig at linke til den shop de er købt hos, så i kan se dem)



Ikke nok med det så er min svigerfar jo den vildeste blomstermand i næstved og han har idag sat over 200 dahliaer og havde sørge ikke plads til alle disse og så var han så sød at tænkte på mig og min mor ;0)
TAK Finse

Og så kom min fætter og kone lige forbi med en super flismaskine, så nu skal de næste par dage gå med at få den til at tygge på alle de grene fra æbletræet... Dejligt og igen TAK

fredag den 8. april 2011

De gør mig glad :0)

Lige nu har jeg 9 blomsterne orkidéer...








torsdag den 7. april 2011

Så starter vi kampen!!

Er det virkelig sådan det skal ende med Næstvedby??? Slatne patter og spøgelsesby?????

I tirsdags kunne man læse i Sjællandske at der igen skal sparres penge  i kommunens kasse og denne gang er det børnehavepædagogerne det  rammer!!
Jeg blev så gal da jeg læse artiklen og røg i hoved på formanden for forældre bestyrrelsen... HVAD? HVORDAN? HVORFOR? HVORNÅR? ja jeg bliver sku gal når det er en af byens bedst fungerende børnehave det bliver lukningstruet.. og min søn går i den..... Igen glemmer kommunen at tænke på børnefamilierne og at det er dem der er fremtiden for byen.... Nej Næstved fremstår sku som en by man ikke vil flytte til!!!
Her kan i læse min mands og mit læserbrev.


Sendt til Sjællandske onsdag den 6. April 2011.


NEJ til lukning af Humlebien (og afvikling af Næstved som familieby!)

Da min mand og jeg skulle købe hus og være forældre, valgte vi at bosætte os i gymnasiekvarteret, da der her var gode daginstitutionstilbud, en god skole, samt gymnasiet. Vi ville som de fleste andre forældre tilbyde vores børn de bedste rammer, og valgte at købe hus på Morelvej, tæt på det hele.

Jeg syntes, at det er forkasteligt, at man først lukker Lindebjergskolen ned, og nu også vil lukke daginstitutionen Humlebien, hvor vores søn går til daglig. Jeg er fuldstændig uforstående over for, at man overhovedet kan overveje det! Jeg er sikker, på at der er andre forældre, der, som min mand og jeg, har bosat sig i dette skønne kvarter, med øje for de gode tilbud til børnene, og muligheden for at få en hverdag til at hænge samme, uden at man skal sidde i bus eller cykle rundt en stor del af barnets vågne tid.

Som en konsekvens af den kommunale ledelses miserable budgettering og styringen af kommunens økonomi, er der nu efterhånden udsigt til, at området bliver totalt drænet for værdifulde tilbud til vores børn.

Humlebien er en super velfungerende børnehave, som ligger rigtig godt beskyttet, væk fra store veje. Den har et stort udendørsareal med mange gode aktiviteter for børnene, og børnehaven er aldersopdelt på fire stuer med god og funktionel indretning for alle stuerne. Alt i alt rummer børnehaven Humlebien alt det vi, og formentlig de øvrige forældre, hvis børn færdes i børnehaven til daglig, alt det, vi mener, der skal til for at vores barn kan udvikle sig bedst muligt i trygge rammer.

Jeg kan godt forstå at pladserne i Humlebien er i brug altid, for det er bare en super børnehave som IKKE må lukkes.

Det er sørgeligt at kommunens beslutningstagere har valgt, at de økonomiske fadæser som de – og kun de – kan holdes ansvarlige for, nu skal ramme vores børn. Skolelukningerne sidste år var hårde for alle byens forældre, og nu er turen så kommet til alle os der har børn i før-skole-alderen også.

Det er direkte pinligt for Henning Jensens socialdemokratiske dynasti, at man har bragt Næstved i en situation hvor man hverken kan fastholde eksisterende arbejdspladser eller tiltrække nye, og at man derfor må lade regningen gå videre til byens poder. At partiet med den røde fane lægger navn til den ene omgang tæsk efter den anden til byens yngste, kan kun opfattes som tegn på desperation hos de der styrer kommunens budgetter, for jeg nægter at tro at det er socialdemokratisk politik at sende regningen videre til byens familier.

Det kunne være interessant med en udredning af hvorfor, og ikke mindst hvordan, det er kommet så vidt som det er i Næstved Kommune. Da det er de samme mennesker der har siddet med rorpinden siden ruder konge var knægt, må de have al den fornødne indsigt der skal til, for at forklare, at Næstved i dag befinder sig i en situation hvor der gang på gang skal spares der hvor det gør allermest ondt.

Jeg efterlyser konkrete forslag til hvordan man kan LØSE problemerne i stedet for at forsøge at spare dem væk. Der MÅ findes innovative politikere og embedsmænd i Næstved, der har gode idéer til hvordan man kan sikre væksten i byen fremadrettet, og som har lyst til at vende udviklingen inden alt liv og tiltrækningskraft er trukket ud af vores by.

Så kære borgmester Henning Jensen og øvrige byråd, samt hele den ansvarlige kommunale ledelse: Hvordan løser vi problemerne? Nu vil i tage vores børns trygge omgivelser fra dem endnu engang – hvordan sikrer vi at det ikke sker igen? Hvordan gør vi Næstved til en by i udvikling frem for en by i afvikling? Hvordan vil i bære jer ad med at tiltrække innovative hoveder og arbejdskraft til byen, når vilkårene for at være børnefamilie i Næstved gang på gang forringes?

Jeg ser frem til en forklaring og en masse opmuntrende løsningsforslag – det er trods alt det i bliver betalt for!

Med venlig hilsen

Tina & Peter Holmstrand
Morelvej
4700 Næstved

søndag den 3. april 2011

Haveprojekter!!!

Jeg startede med sådan et STORT æbletræ!!!!
Så fik jeg købt mig en teleskop sav og nu er det store træ endeligt færdigt.. hold da op hvor kan man komme langt med stædighed hi hi

I fredags kom min bror forbi med en nyslebet motorsav og vores juletræ så sådan ud!!!!

Så blev det lige opstammet ha ha

Og vupti så var det nede juuubiiiii

Og ja selvfølgelig var Nulle behjælplig med sin egen moootorsav :0)

Vores nabo er ved at få ryddet sig grund og vi fandt ud af at hun ikke ville bruge sine fliser igen.... og ja hvor der er penge at spare, der må nogen gange knokles!!!! Jeg fik taget ca. 31 m2 op, kørt ind til os selv og stavlet pænt... mens min mand var super daddy og legede med lego med Nulle... SUPER weekend :0)

Det lille gule hus er vi nu også gået igang med at rive ned... Så vi kan få lavet en super lege/Nulle hjørne, med alle de fliser. vi har foruden det lækre legehus vi har fået også købt en piratsandkasse som vi skal have sat op til ham :0)


 Min baghave; sent her til aften.......

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails