Mit hjerterum, alt fra familie, tanker, oplevelser og hvad der ellers falder mig ind.

tirsdag den 31. januar 2012

Så er det imorgen!!! juhuuu

Ja her er hvad jeg har gået og ventet på siden jul.... Dette brev.. Jeg har været så heldig at få et job og ovenikøbet en elevplads...;0)))))
Jeg har min første dag imorgen og jeg glæder mig sindsygt til at komme igang.... Jeg er så glad for denne plads, for nu kan jeg få papir på hvad jeg kan...;0)
Og ja nu er det nok nogen der tænker: Kan jeg gennemføre dette på den afdeling?????? JA det kan jeg. jeg tror faktisk, at jeg har en fordel på den afdeling. Jeg har som nogen ved haft kræft sygdommen al for tæt inde på livet og har på meget kort tid mistet både min far og flere af mine kære til den sygdom. Men jeg fik professionel hjælp og er klar til at tage fat. Og klar til at starte på et nyt kapitel i livet.. ;0)

Super Give Away

Jeg er ikke meget for at dele denne Give Away for hold da op hvor vil jeg gerne vinde den ;0)
Men prøv nu alligevel at se:



søndag den 29. januar 2012

Hygge, venner & sne

Så er vi nået til ende på endnu en super weekend ;0)
Vi har haft en totalt hygge weekend med alt hvad man kan tænke sig ;0)

Vi har her hjemme byens kommende brandmand hi hi
Nulle mener bestemt, at det er nødvendigt at have brandhatten på når han skal være brandmand i bruseren hi hi

Lørdag nussede vi rundt og gjorde klar til at vores gode venner Karina, Martin & Sille skulle komme om aftenen og ja Lucky hoppe i sit nye ynglingsskjul, da støvsugeren kom frem ;0)

Ud og det har jeg løst mysteriet om forsvundende vanter...... Tyven er sort, siger miav og 4 poter
(her taget på fast gerning)

 Og fjollede er vi jo her hjemme og pede kom til at tænke på hvor store ting kan blive i vand og det ville Nulle se, så i vand med vingummien og ja efter 10 timer, er forskellen ikke til at overse
føj siger jeg bare ha ha

Og idag kunne vi så stå op til en stor hvid dyne ;0) helt fantastisk...... Morgenmaden blev kastet ind og ud og skovle sne skulle Nulle og jeg ;0) Lucky fik lige sin snedåb, til stor morskab for Nulle

 Og idag lavede vi en hurtig aftale med vores gode venner og at kælke (vi har den lækreste kælkebakke i "baghaven")

Nulle den frygtløse ha ha

 Miss Sofie på slap line og med høj fart ;0)

Andreas som absolut tog de vilde ture med bump og det hele ;0)

Og ja de skulle da også lige se hvem der kunne komme tættest på fotografen
(følte mig lidt udsat hi hi)

Hjemme igen stod den så på varm cacao og guf og snekongen blev til gyngestol piratkonge ha ha

Avi og Eiffel som absolut ikke kan enes på trods af at de er søstre, har i snevejret forsonet sig og putte ved hinanden, dog ryg mod ryg ;0)

fredag den 27. januar 2012

Fabuland søges!!

Nulle har kastet sin kærlighed til Fabuland!!!
Vi har på et tidspunkt været så heldige at finde denne bog og den bliver læst minimum en gang om dagen hi hi
Jeg søger derfor flere af disse bøger, for Nulle elsker virkelig den bog, skulle der mon være en her der ligger inde med nogen eller kender nogen???

søndag den 22. januar 2012

En skøøøn dag!!

Jeg er virkelig blevet forelsket i weekend.. ;0) For jeg har en masse hængepartier som jeg SKAL have nået på kort tid.. :0) Huset har fået en 3 dags overhalning og nu er alt bare snore lige lækkert og forhåbentligt holder vejret den næste uge, så jeg kan forsætte i mit frirum haven... Jeg trænger i den grad til at rode rundt i haven, det er der at jeg kan tænke.... Tænke tanker der kan be- eller afkræfte mine og vores håndtering af problemstillinger og bare blive fyldt op med solens smilende stråler ;0)

Smukke Nulle har idag haft legebesøg af en rigtig god ven fra  hans børnehave og det var bare såååå hyggeligt... De leger bare så godt sammen og vi skal snart lege igen, for det var et hit ;0)))))
Nulle's kattekylling (som han kalder den) Lucky har fundet et nyt gemmested og hvordan det er lykkedes ham at få måsen derned, uden at tasken væltede ned, det fatter jeg ikke med han fik en god lang lur der i ;0)) 

Og den iforvejen super dag, blev så igen lige lidt bedre, for der kom noget dejligt med posten, men mere om det senere ;0)


Her til aften har den heddet Nulle og jeg hygge... bedre kunne det kun blive hvis pedemand var hjemme, men han er til julefrokost og jeg er sikker på at han hygger mindst lige så megt som vi ;0)
 Det er jo en ting man hver især også skal huske at pleje, selvom man er par, tid med venner uden påhæng er også en vigtig ting og jeg vil ikke undvære min venindetid ;0)

Nulle mente at en halskæde lige så godt kan bruges som hårpynt, så i håret røg hans hjemmelavet halskæde hi hi

onsdag den 18. januar 2012

Alene hjemme/rengøring!

Idag er jeg alene hjemme ;0) Nulle er i børnehave og er så priviligeret at have farfar/farmordag allerede igen, så han er glad ;0) Og pedemand er jylland, så her hjemme er det musik, støvsugeren, moppen og klude fundet frem... ;0) Jeg skal have vendt rundt på alt for om 13 dage er det nemlig slut med hverdags rengøring i timevis ;0)

Og NEJ jeg er ikke vellidt med støvsugeren... Avi og Eiffel er stukket af og Lucky kan stadig ikke rumme hvordan den kattelem virker, så han prøver bare at skræmme støvsugeren!!! ja jeg siger ikke mere ha ha

søndag den 15. januar 2012

Det pibler frem

Idag har jeg været i haven, Nulle og jeg synes lige at vi trængte til mudderkager og havehygge ;0)
Og det virkelig pibler frem alle steder... så forår kom glad til os ;0) vi er klar..
Havens første erantisser

 Jeg har et lille problem med mine hyacinter, jeg ved ikke hvor jeg vil have dem, men de SKAL være der ;0) Pt er de bare kastet i et hul og der kan de vist god li at være for de er rigtig godt på vej ;0)

 Mellem vores ene nabo og os vrimler det med perle hyacinter og det er allerede fyldt med høje stængler ;0)

 Og mine lilla tulipaner mellem de små lyserøde roser står så fine

 Og i hækken til den anden nabo vrimler vintergækkerne op

Men hvad er dette så???? Jeg er fuldstændig blank..... ved seriøst ikke om det bare er ukrudt eller noget jeg selv har sat.... Så det bliver spændende at se hvad det bliver til ;0) Hvis der skulle være en der har et gæt, så skriv endelig ;0)

fredag den 13. januar 2012

Drillerier blandt små børn!!

Endnu en gang har vi her hjemme oplevet at drillerier blandt små også er der!!
Vi oplevede meget tidligt, at meget små børn kan "drille" så meget at det ender med kede af det børn.. Vores første oplevelse med dette var allerede i dagplejen, Nulle har som fortalt mange gange tidligere en medfødt misdannelse(knude) og den har til tider været umulig at skjule og kan til tider ses på trods af løse bluser, men jeg vil dog sige at børn i den alder, efter min mening ikke er beviste om "mobning", vil heller kalde det for en naturlig nysgerrighed og ja vi fik sammen med vores daværende dagplejemor løst problemet og alt var back to bacis;0)


Nu går Nulle i børnehave og hold da helt op!!!! lige med et skal man virkelig til at forklare store ord's betydninger.. Nulle kom hjem en dag og var ked fordi der var blevet sagt at han var noget særligt, fordi han har knuden... Det at være noget særligt var i hans verden åbentbart negativt på dette tidspunkt og vi fik snakket med ham og prøvet at forklare at noget særligt var det samme som noget specielt, hvilke er positivt hos ham og så var den løst ;0) Dog vil han hele tiden gerne have at knuden bare forsvinder....;0)

Idag kom han hjem og var både lidt forvirret og stolt... Nogle af alfahannerne og hunnerne på hans stue går meget op i at de IKKE har brugt ble MEGET længe og idag skulle Nulle så lige have en omgang, fordi han først er blevet 100% renlig/blefri for en måned siden. De var rendt over til ham og havde så råbt/sunget:
bangebukse med ble på
dem gider vi ikke se på
Heldigvis er han så stolt af at han er blefri, så han havde sagt STOP til dem og fortalt det til en voksen efterfølgende...og det var han meget stolt af, han har ikke været super god til at bruge de voksne i børnehaven... Vi kunne dog mærke på ham at han ikke synes det havde været rart at nogen havde sagt sådan til ham... men igen han driller jo nok også med nogle ting, så det er selvfølge bare en del af børns udvikning ;0)
Men tænk engang ungerne her, er ikke engang 4 år!!!! Jeg ved godt at drillerier/mobning skal starte på et eller andet tidspunkt, men synes alligevel at det er tidligt

tirsdag den 10. januar 2012

Lige om lidt kommer supermand hjem

Så vare det ikke længe før jeg skal give supermanden en kæmpe krammer.... ;-) puha har savnet ham......


søndag den 8. januar 2012

Det var så den weekend

Den startede med dette musik indslag fra Nulle... I LOOOVE HIM ;0) U2 er bare det bedste musik ;0)

Så stod den på fødselsdag hos søde sofiemus

Søndag skulle jeg så til Næssi's nytårs koncert med 2 friske drenge hi hi

Næssi og Ulla Abdulla's Coco Bongo Band

Eftermiddagen er gået med at lege med den nye super bil som Nulle havde ønsket sig og da vi fik en tilbudt, ville jeg ikke sige nej, da jeg har været på jagt efter en siden jul ;0)

Nulle var helt væk i den og sad bare og grinede hele tiden, for hans kattekylling Lucky fatte ikke lige at den ikke var kattelegetøj ;0)

Og ja farmand blev også hurtig fanget af den haha ;0)

Dagen sluttede så lige med at Avi kom med en kæmpe mosegris og mente selvfølgelig at  hun havde fortjent en masse kæl... nøj hvor var den stor!!!

onsdag den 4. januar 2012

I er bare for dejlige

Igår var det min føsdag, jeg blev ikke rundt eller noget ;0) så det skulle jo bare var en hyggedag med min mand og søn ;0)
Hvor glad tror i så lige at man bliver, når ens skønne mand i al hemmelighed har inviteret gæster og havde lavet mad og ja bare styr på det hele!!!!

Ja huset var pludselig fyldt med små..

og "store" ;0)

Ja selv fødselsdagskage var der blevet lavet...

Jeg svævede på en stor sky af kærlighed hele aftenen, kærlighed til min mand og alle dem der var/er der for mig, min mand og vores søn... Og jeg kan ikke takker min mand nok for denne fantastiske aften og ikke mindst alle de super dejlige mennesker som bare holder af lille uperfekte mig.... Jeg blev bekræftet i, at de vitterlig holder af mig og alle støtter os så meget det er muligt... Tænk engang at man kan være så heldig at have så nære venner at de står en så nært, at man regner dem som familie!!! Jeg er stolt af at kende så skønne og rummelige mennesker, som lytter, føler og hjælper os/har været der for os igennem det svære år vi lige har haft og jeg er ikke i tvivl om at de også vil være der i den svære tid vi er i nu og nok vil være i lidt endnu.....

tirsdag den 3. januar 2012

The last song


Ved et tilfælde fik jeg set denne fantastiske film. Sjældent bliver jeg grebet så stærkt af en film, men denne ramte plet. Den nåede helt ind under huden, helt der ind hvor man ikke længere kan styre sine føleser!!! Jeg sad seriøst og tudet en halv time efter, ved godt at den "hit the nerv" pga alt hvad jeg har været i gennem med min familie og sygdom... men her efter en uge, synes jeg stadig den er fantastisk..
Kort sagt er du til kærlighedsdrama, så se den...
Den er med Miley Cyrus(som faktisk er en rigtig god skuespiller) og fra forfatteren bag 'The Notebook'.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails