Mit hjerterum, alt fra familie, tanker, oplevelser og hvad der ellers falder mig ind.

mandag den 28. maj 2012

Heldige mig ;0)

Jeg har været på et enkelt loppemarked i denne weekend og jeg var super heldig ;0)
Jeg har igennem flere år været på lur efter især urtepotteskjulere fra Zeuthen, da jeg har en drøm om at kunne sætte alle huset blomster i disse, men de er svære at få fingre i ;0(
Men jeg fandt dette fine intakte krus fra Zeuthen (gid man en dag får en hel samling af dem)

Og denne fine sildeskål også i perfekt stand ;0)

Haven er godt igang med at vise sine smukke farver og jordbærene er godt på vej ;0)

Heldig var jeg også i blomsterhjørnet ;0) Min skønne mor har de vildeste staudebede og hun er nu ved at tynne lidt ud og det betyder at min have bliver smukkere i løbet af sommeren  ;0) og idag fik jeg en pæon som absolut ikke vil være som hende, så nu står den fint hos mig ;0)

Sidste år fik min mand et dværg syrentræ til farsdag og den er nu så småt begyndt at springe ug og den dufter dejligt ;0)
 Mine clematisser er fyldt med smukke blomster og det vrimler stadig frem med nye knopper ;0)


Nu går jeg og leger med tanken om at sætte nogle i hjørnerne på vores pavillion ;0) jeg fandt denne side for noget tid siden og ja hvem vil ikke gerne have nogle af de dobbelte clematisser ;0))

søndag den 27. maj 2012

Rensdyr, strand og havehygge

Idag har vi været på stranden i Karrebæksminde, det er første gang at vi har været derude for at bade med Nulle og jeg behøver vel ikke at sige at han var vildt med det ;0)
Pede fandt dette fine rensdyr hi hi

Lidt forsigtigt bevægede de sig længere og længere ud for at finde fisk ;0)

Efter strandturen kørte Nulle og jeg ud til et loppemarked som jeg bare måtte forbi, da dem der holdte der altid finde spændende ting og sager ;0) og jeg var også heldig at finde en fin Zeuthen sildeskål (billede kommer imorgen) 
Så hvis i igen planer har imorgen, så kør forbi og se alle de fine ting ;0)

Hjemme igen fik Nulle og jeg fundet badebassinet frem og ihærdige Nulle ville selv fylde det ;0)

Og så kunne man jo også lige vande min geogine knolde hi hi ;0)

Af en eller anden grund, har vi hvert år glæde af en kæmpe edderkop rede på terressen og selvfølgelig på havemøblerne... 

men Nulle er blevet modig og hjalp med at flytte dem hi hi

 Aftensmaden blev sørme igen fra grillen ;0)

I børnehøjde

Denne forlænget kommer til at foregå i børnehøjde ;0)
Igår var Nulle på Mormor hygge og som i kan se billede, stod den på fis og ballade hi hi

Og idag har jeg sat væv på hos vores bonusfamilie (de skal have nyt køkken i næste uge) og imens sendte vi mænd og unger på strandtur ;0)

Og hele eftermiddagen er gået med leg ;0) Sofie og Nulle har hygget med vandmølle ;0)

Og så altid spiste vi super lækker mad og bare fordi det er så sjældent, havde Anette købt Hindbær boblevand og hold da fast hvor smagte den fantastisk ;0)

Efter aftensmaden mente de to frygtløse unger, at der skulle ske noget mere og vildere og her er hvad vi kom ud til!!!!       To unger der kørte døds drom på trampolinen........ de var helt færdige af grin og det samme var vi hi hi

Det så simpelthen så skægt ud ;0)

 Hjemme har vores tre katte fundet sig hver sit ynglingssted ;0)
 Lucky synes at en blomsterzink balje er fantastisk hi hi

Avi har forælsket sig i vores tilgroet jordbunke i haven ;0)

Mens Eiffel har valgt at ligge i æbletræet ;0)


onsdag den 23. maj 2012

hygge og is ;0)

Vi nyder virkelig det gode vejr ;0) Og det må man sige at vores have også gør.
Det har bed er blevet mig ynglings bed i haven, alt bare gro og breder sig ;0)

Nulle var så sød at hjælpe med de sidste geoginer og alle sammen, skulle lige have et sprøjt med vandpistolen inden vi kunne dække dem til hi hi

Og så måtte vi jo lige have en is aften aftensmaden og badet ;0) Og Lucky (den sorte djævle) mente så lige at det var putte tid ;0) Og synes Nulle jo lige var lidt hyggeligt ;0)

mandag den 21. maj 2012

Hvis du er til leg med billeder

Jeg har fundet endnu en spændende app. den hedder Instagram. Alle billederne er taget med smart phone og det er helt vildt så gode billeder der er oploaded derinde ;0) og så er app'en gratis ;0)
Desuden kan man også benytte billederedigerings siden via computer og her kan du se mine billeder http://statigr.am/tinakh
Jeg synes at siden er lidt smart for den giver en masse muligheder til at bruge ens egne billeder på sjove måder, som f.eks. cover billeder til div.sociale medier, plakater og en masse andet, men kig selv ind og få gode idéer her ;0)
Her er et par eksempler på cover billeder ud fra mit album ;0)


søndag den 20. maj 2012

Blå blink, camouflage og jord under neglene

Nulle og jeg har hold weekend med stort W ;0) 
Lørdagen blev brugt sammen med vores bonus familie og vi tog alle til "åbent hus" med alt inde for blå blink verdenen og ja Nulle ville kun se rednings helikopteren og den var til gengæld også spændende.. ;0)

Lige indtil vi fik for øre, at vi også kunne komme ind hos militæret og se deres biler osv. Nulle blev så lige modigere end nogensinde før og ind og op i alle biler og tanks ;0)

 Ja han var helt ustyrlig hi hi

Og så sluttede de af med at flyver hen over os med en af de vildt store militær helikoptere og Nulle synes bare at det var det bedste på hele turen hi hi

Idag søndag har vi hold ingen planer dag ;0) Og på den måde har vi nået vanvittigt meget i vores helt særlige tempo hi hi  Vi startede dagen med at kigge på en gammel traktor og så blev en lille cykeltur til en noget længere, men det var vildt sjovt. Hjemme igen fik vi sat 8 nye husløg i havens smukkeste hjørne ;0)

Vi fik sat hjemmeavlet solsikker i et af vores nye bede (det skulle have været fyldt med stokroser, men desværre er, et eller andet gået helt galt og jeg har kun 1 plante tilbage snøft snøft)

Og i georginebedet fik vi sat hele 14 knolde. Jeg tror desværre ikke at mit held er med mig i år, for synes ikke at alle knolde virkede helt ok, men nu er de i jorden og godt vandet ;0) 

 Vores 3 skøre katte, virkede noget påvirket at det dejlige vejr idag ;0) Lucky havde valgt det varmeste rum i hele huset, til at sove i hi hi 

Avi tog bryggerset ;0)

Og den mest skøre kat af alle... Eiffel, hun valgte at fare rundt på solsiden af taget på huset (vores hus er i 2 plan, så hun var ret højt oppe) Hun er simpelthen for viderekommende.... ha ha

 Og i dette skønne vejr skal man da spise is ;0)  Så efter at vi havde leget gemmer, måtte vi lige have is ;0)

Pludselig kom Nulle gående med vores vattæpper inde fra stuen og spurgte om jeg ikke ville kigge på skyer sammen med ham.. Det kan man de ikke modstå hi hi 

Og ja så spiste vi da lige en is mere ;0)

Fransk forår i Præstø

I denne weekend er der Fransk forår i  Præstø og hvis i ikke kender til præstø i forvejen, så kan jeg kun anbefale at i tager afsted og oplever den skønne by ;0) Præstø er den absolut hyggeligste by jeg kender og at den så lige i denne weekend har fået lidt ekstra gør den kun mere fantastisk.
Hele gågaden og det gamle torv summer af liv, glæde og udvalgt af bla. kager virker helt uendeligt hi hi Og ja vi snollede Fransk nougat og hold nu fast hvor det smager... mums mums

På vej tilbage til bilen, kiggede vi på et par loppeboder og her stod en super skøn kvinde og solgt hjemmelavet ting, bla. solgt hun de skønneste opslags tavler og hæklet brocher.
 Vi kunne ikke stå for disse to, de passe perfekt til vores lille projekt her hjemme (billeder kommer senere af det)
 Og denne her var jeg simpelthen også nød til at eje.. den er bare så fin den grønne farve ;0) (har temmelig grøn hjerne fortiden hi hi)

Ud  over det, byder Præstø også på et super hyggeligt havne miljø og et fantastisk springvand som indbyder til leg og latter ;0) Nulle lurede hurtigt af hvordan vandet kunne slukkes og han rendte bare ind og ud af det grinede
 Nulle tjekker lige hvornår vandet kommer op igen ;0)

 Og så afsted hi hi

Ja han var faktisk ikke til at få væk der fra igen ;0)

Så afsted til Præstø idag hvis i ikke skal noget og der er lækkert til ganen, hus og haven. Der er meget flotte og store planter til haven til billige penge f.eks købt vi 12blandet  husløg til 80 kr. det synes jeg er billigt ;0)

tirsdag den 15. maj 2012

Jeg er bare stille, ikke forsvundet!

Jeg har ikke været så aktiv herinde, der har manglet lyst og energi.. Jeg har gået og været dårlig temmelig længe og dum som man kan være, går man ikke til læge før end det ikke er til at holde ud længere..
Og efter undersøgelser hos egen læge, ørelæge og øjenlæge er jeg nu endt op hos en fysiurgisk massør og en Aut. Optometrist Per C.
Massøren er en ud af meget få i danmark der massere på en speciel tysk metode og med hans hjælp har jeg nu en ryg, nakke, skuldre og arme der ikke snore og gør ondt mere... (alt hvad der hedder nerver i højre side fra livet og op var klemt af myoser ;0(

Og Per C har nu klarlagt min træthed, svimmelhed, sviende øjne og kvalme.. Mit såkaldte samsyn er fuldstændigt fucked up.. :0(


 Prøv at forstille dig følgende:
1) Du kan ikke stille skarpt på noget, dine øjne sumer ind og ud ligesom et kamera konstant (så kan ikke fokusere/stille skarpt på noget).
2) Dine øjne er ikke enige om hvorhen de skal kigge (forstil dig at du har en radio med to højtalere, men radioen sender ikke samme signal til de to højtalere.. det vil da ikke lyde godt vel??men det er sådan samsyn centret i baghovedet sender signaler til mine øjne)
3) hold så en blyant foran dig og før den ind mod næsen og vipti så er den væk.... for du kan ikke kigge indad..
4) og 3d film er NO GO, for kan SLET IKKE se effekten.. :0(

Jeg skal snart starte op med "træning" af samsynet og om ca. 6 mdr. burde jeg have en fornuftigt syn igen.. ;0) Jeg glæder mig til at kunne gå ture, gynge og lege med Nulle uden at blive vanvittig dårlig og tror faktisk også at både pedemand og Nulle glæder sig lige så meget til at vi kan give den gas sammen alle 3 igen..

Men jeg har dog lidt i ærmerne som jeg vil dele med jer den kommende dage, for selvfølgelig har vi oplevet noget, og vi er jo heller ikke lige så gode til at sidde stille, men det får i at se senere ;0)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails