Mit hjerterum, alt fra familie, tanker, oplevelser og hvad der ellers falder mig ind.

søndag den 30. september 2012

Sikke et ophold

Så har vi fået lov til at komme hjem ;0) Det har været et hård ophold denne gang.. 
Mandag var en fin dag, for der skulle vi snakke med de forskellige læger og kunne går en dejlig tur om eftermiddagen i de hyggelige små og spændende gader ;0) Vi var blandt andet inde på denne super hyggelige café og drikke en kop varm cacao  mums og ja der skal vi helt sikkert der ind igen ;0) Har hørt af omveje at deres brunch skulle være rigtig god ;0)
Tirsdag var så den store dag som var vanvittig hård for Pedemand og jeg.... Den ekstra ventetid var simpelthen forfærdelig... Nulle var sindsygt påvirket af de flere forskellige smertelindrende midler og skulle desuden også startes op på jern, da han mistet lige rigeligt blod... :0(

Onsdag var/er ugens højdepunkt for der kommer Stella på besøg og behøver jeg at sige at Nulle bare elsker hende???? nej vel hi hi Hun er bare super skøn og glædes smittende selv på voksne (ellers er det bare fordi jeg absolut ikke bliver voksen hi hi)

Nulle starter som altid med at være super genert og endte med at dele hemmelig trylleremser med Stella ;0) Stur stur tak til Stella for den tid du også denne gang gav Nulle ;0) 

Og til jer der uden der måske er kommet her forbi, så vil benytte dette indlæg til at opfordre jer der har mulighed for at støtte disse dejlige klovne til at gøre det, for de er uundværlige... I kan læse mere ved at klikke her

Og ja så gik det ned af bakke... ;0( Nulle blev sløj og det eneste han kunne tænke på, var hvornår mormor satte sig på en stol så han kunne putte...... en, to, tre så sov han.... ;0( og det var så den dag..... 

Heldigvis var han mere frisk næste dag og var noget mere fjollet ;0)

Fredag skulle ende med at blive en lang dag... Vi havde aftalt med lægen at hun skulle komme og tjekke drænet som de havde lagt ved operationen og at vi ville komme hjem til middag ;09 juuubiii tænkte jeg meeen tden skulle blive lang... IT systemet skulle vise sig at gå ned og lægen forsinket, så der blevet tegnet 

Og cyklet forsigtigt hi hi for drænet skulle jo nødigt hænge fast eller ske noget med, så hen over skulderen med slangen og posen på ladet, så kunne han køre ;0)

Da vi nåede eftermiddagen var vi så sikre på at lægen nok ikke nåede at komme og at vi skulle blive en nat mere ;0( Men heldigvis kom hun og vi fik kommet på det hele og sørme om ikke Nulle kom af med drænet og efter en lang snak med lægen, fik vi lov at køre afsted ;0) Så nu skal Nulle hygge hjemme de næste par uger, for der er forbud mod at komme i børnehave pga. operationens omfang og blodtabet..

Hjemme igen fredag aften og hold op hvor den tossede Lucky havde savnet sin bedste ven ;0) Han kravlede rundt om Nulle og "snakkede" og til sidst fik han Nulle´s bukser, så han kunne ligge sig på dem og falde til ro på ;0)

tirsdag den 25. september 2012

Og væk med den!!

Så kom vi igennem dagen, hvor "nuden" (knuden) skulle væk.... Og ja det lykkedes ;0) Kl. 08.00 afleverede vi en meget fjollet dreng(børn får et helt vildt beroligende middel som gør dem ret fjollet) og så hed det sig ellers 3,5 time..... Kl. 13 fik vi besked om at gå til opvågningen, så det havde lige taget noget længere tid og ja vi var helt færdige begge to, det er vanvittigt hård at vare at se tiden gå laaaangt over den tid man ca. har fået oplyst....Men hellere længere tid og så det blev til en syccess ;0)
Kunden er fjernet og førligheden lader til at være helt fin stadig ;0) Han har fået lagt et dræn som skal blive der de næste par dage, så vi  hygger bare videre herinde.imorgen skal han starte op til jern behandling, da han har mistet en del blod, så han kan komme på toppen igen, den super seje Nullermand....
Har jeg sagt at jeg er pisse stolt af min søn??????   
Godt påvirket at smertelindrende ting og sager, fik  jeg lov at tage et billede til minde for knuden ;0)

mandag den 24. september 2012

Så er vi landet

Så er første dag slut og det er blevet sovetid ;0) En hygge dag med gåtur, lækker mad, film og snoller ;0)
En yderste tilfreds og sejt Nullermand ;0)

søndag den 23. september 2012

Så er det lige om snart...

Jeg havde håbet at  jeg kunne vise jer nogle billeder af et færdigt husprojekt, men det tager noget længere tid end jeg havde troet, så det må i lige have til gode hi hi kan dog afsløre at det bla. har noget at gøre med de fine porcelæns greb jeg har vist her ;0) 
Men det kommer til at vare lidt, for i morgen og noget tid frem kommer det kun til at dreje sig om denne Nullermand.
Billede: Når man hopper i trampolin bliver håret elektrisk! :-D
I morgen skal vi på Riget igen, men ikke for at få behandling som vi plejer, men at få fortaget en operation. Lægerne har nu måtte indse at den behandling vi ellers har prøvet for at Nulle's knude skulle forsvinde, ikke virker som den skal. Så derfor vil de nu prøve at åbne hvis det kan lade sig gøre så fjerne den ved operation... Fy da Føj!!!!! Og hold fast hvor mit lille runde hoved tænker og tænker og tænker på hvad det ender med!!! kan det lade sig gøre? helt eller delvist? kommer det til at have noget men for Nulle? Skal de "ødelægge" noget for at få den væk?? vil han kunne bruge sin arm begefter??? og så stopper jeg her..... for ja der er totalt racerløb i både hoved og mave...

onsdag den 19. september 2012

Så er det nu tøser!!!

Så er det nu tøser!!!
Desperate Housewives
tvtid.dk - Sidste omgang Housewives - tvtid anbefaler

tirsdag den 18. september 2012

My lucky shoes

Så kan jeg endelig slappe af... Jeg har nemlig været til den sidste eksamen idag og jeg fik 10!!!!!!! Så nu mangler jeg kun den sidste praktik periode, så er jeg uddannet kontorservice assistent og endnu et kapitel er slutter og forhåbentligt starte et nyt arbejds kapitel lige efter ;0)
Dagens autfitt var nøje valgt... er sku blevet lidt overtroisk, for hver gang jeg har mine røde sko på går tingene fornuftigt ;0) (og så ser det da helt ok ud til et par lækre jeans hi hi)

Mine lækre røde lucky skoes ;0)

Og når man mindst venter det så kan man jo blive overrasket ;0) 
Min dejlige supermand stod pludselig ude på skolen med blomster til mig.... Såååååååå dejligt at være forkælet ;0)

lørdag den 15. september 2012

Siden som ikke kan undværes... Amazon ;0)

Synes lige at jeg vil dele denne side med jer ;0) Nogen af jer kender den sikkert allerede eller så opdag den nu ;0) Man kan finde ALT derinde, nyt som brugt.. Jeg tør slet ikke fortælle hvor meget jeg pludselig syntes jeg godt kunne bruge hi hi Osse sagt på en anden måde, et nyt projekt er under opsejling jubiiiii Skulle jeg også lige siger at min mand allerede har handlet en del og varene er altid kommet i løbet af 3 dage så det er jo også et plus ;0)

Disse MÅ jeg bare eje ;0)

 Mixed Set of Bright Coloured Cupboard Knobs x Pack 10 (MTP-02-K)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails