Mit hjerterum, alt fra familie, tanker, oplevelser og hvad der ellers falder mig ind.

tirsdag den 22. juni 2010

spind spind

Nu er det igen længe siden at jeg har skrevet noget spændende..

Men der er bare sket så meget, vi kæmper og knokler for at holde os oven vande på alle måder.. Vi er jo temmelig meget igennem for tiden, og en ting man kan konstantere er at man finder ud af hvem en sande venner/støttepiller er og hvem der bare skal ud til højre og bringes væk med første skrældebil på vejen..

Jeg har engang fået afvide, at hvis man ikke kan holde sig oppe, så skal man sørge for at rejse sig, hvor man faldt.. Og ja for pokker... den kamp er nu sat ind og jeg er i fuld gang med at rette fejl og mangler... Og hold da helt op hvor er det meget at ordne... incl. min eget ego.. Jeg trænger dæleme også til en stor omgang og jeg er startet med at prøve at skabe lidt ro i sindet, ved hjælp af en hækkelnål ha ha Og ja det er blevet til en drømmehaven dukke og en elefant og en ny er på vej ;0) gud hvor er det hyggeligt at hækle... og det bliver så flot lige som min små edderkoppers spind

1) venner = har fundet ud af hvor dårlige veninder er til at hjælpe, når man har lagt sig, så de er nu ude af systemet.

2) familie = min søn, mand og mor er uundværlige og er de eneste der ved hvad sammenhold er.. og vi voksne sørge for at få snakket godt hele tiden, og derved holde skidtet nede.. Så holder dem tæt til kroppen..

3) job = hurraaaa min mand har første arbejdsdag i 100 år, fedt fedt så, så langt så godt

4) hus salg = 3 fremvisninger på 1. måned, det er vel ok!! og i næste måned holder vi åbent hus og smider en lille surprise oveni... Så det er vel også godt nok..

5) Riget = Er ikke særligt vellidt derinde, for da de igen ikke overholdte deres løfte, gik jeg fuldstændigt i sort.. kort fortalt: Vi var blevet lovet en dato for indlæggelse inden for en måned (dvs. inden den 10 juni) og dette fik vi ikke, og på aftale med overlæge, måtte jeg ringe efter denne dag, hvilke jeg gjorde... og der blev jeg rent ud sagt uforskammet over for "damen" i den anden ende, da hun begyndte at fortælle mig at vi ikke var så vigtige på trods af at vi nu har været i den rundkørsel i 2 år og at hende der skulle give mig en tid havde ferie... hvor efter at jeg sagde nogle grimme ting og spurgt om hele samfundet skulle på pause når nogen skal holde ferie!!! som jeg sagde til hende..: Bare fordi mælkemanden i næstved holder ferie, så er det ikke ensbetydende med at der ikke er mælk til butikkerne!!! Og så blev hun meget sur og bad mig slutte samtalen og ring igen en anden dag.. Meeeeen igår ringede de og vi skal indlægges på tirsdag den 29 juni og så må vi se hvor længe vi skal være derinde... Jeg er bare så glad for at der sker noget nu også selvom der skal sker på sådan en lidt dum måde... men jeg jubler :0)

Jeg tror hvis man delte mig, så ville jeg nok ligne en myrertue eller dette blad fra mitt æbletræ... som igen i år skal lide under masse angreb af disse sort/ brune larver og deres spind, som er helt vildt
ulækkert..... og som ødelægger alle vores æbler :0(


jeg skal nok snart få taget billeder af mit hækleri :0)

3 kommentarer:

 1. Hej Tina.

  Jeg føler virkelig med dig. Og kan helt sætte mig ind i hvor godt man pludselig kender venner når tingene ikke er gode.

  Håber du kommer ovenpå med humøret i behold. Det lyder som en hård omgang I er igang med.

  Jeg glæder mig til at se de ting du får hæklet.

  Knus Grith

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Hej Grith,
  Ja de rigtige venner er trådt til og de ævrige er kaseret..... Og tro mig, jeg har sågar fået en over næsen for at skrive dette indlæg... fordi jeg kun i denne omgang har sagt hvad jeg nu ikke igen vil sige igen om nogen, men ikke nævnt andre... hvor blev ydringsfriheden af??????

  29. jun. 2010 22.46

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails