Mit hjerterum, alt fra familie, tanker, oplevelser og hvad der ellers falder mig ind.

fredag den 6. november 2009

Killinge gæsten!!!


Denne lille skønne pige har boet på vores badeværelse i nat... Hun var kommet væk hjemme fra og havde fundet ly af uvejret igår, hos vores SURE kattehadende bagbo.. Så han kom farende ind ind igår eftermiddags og vrissede, at min kat sad på hans skraldespand.. hvorefter jeg kunne fortælle ham, at det ikke var min og at han skulle prøve at lade den sidde, for det kunne jo være at den kunne finde hjem... Men nej, den søgte over til os og spænede ind af døren da jeg åbnede.. så mig på katte jagt i eget hus, for mine 3 katte ville ikke være søde hvis de havde set hende først.. Idag har nuller og jeg så brugt eftermiddagen på at smide sedler i postkasser på alle omkring liggende veje og selvfølgelig på den sidste vej var der gevinst..
En mand som virkede fuldstændigt irriteret over at jeg dukkede op, jeg aftalte med ham at han bare kunne komme og hente hende lidt senere.. Jeg fik det bare så dårligt ved tanken om at hun skulle tilbage til ham..., men heldigvis kom han sammen med sin kæreste, som virkede noget mere glad for hende..

Meen ikke nok med det, så har mobilen lige ringet og det var så kattens nye ejer..... Hun havde fået min seddel og ville høre om hun kunne hente hende og der måtte jeg jo så fortælle at den var hentet.. Hun var super sød at snakke med og fortalte at hun var nabo til han der havde hentet den og at hun havde fået killingen af ham, fordi hans nye kæreste har hund og derfor måtte killingen ikke komme ind mere og det er sku for synd for den lille mispige.. Så nu sidder jeg og håber at han har afleveret den igen til hende eller at den render hjemmefra igen, så jeg kan aflevere den det rigtige sted.... hvor der er plads til den både inde og ude... snøft snøft

3 kommentarer:

 1. Sikke en redelighed for en lille mis..
  Det lyder sært at det er den forkerte ejer som henter katten.. Jeg kan godt forstå du blev forvirret og lidt ked.
  Smil herfra.

  SvarSlet
 2. Stakkels lille mis..
  Jeg håber, at den er kommet det rette sted hen:)

  SvarSlet
 3. Stakkel lille kat.

  Den har da haft en hård dag. Håber da den er kommet det rigtige sted hen.

  Jeg har faktisk boet i samme område som jer. Det så jeg lige i dag. Jeg har boet nede ved Fignevej.

  Knus Grith

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails