Mit hjerterum, alt fra familie, tanker, oplevelser og hvad der ellers falder mig ind.

søndag den 25. juli 2010

Supermand Nulle

Så er der kommet lidt ro på igen hos os.. Der er sket så meget på så kort tid at jeg er gået helt i baglås... Men her er lige en afslutning på denne omgang på Riget..
Nulle er bare en supermand, her er han på opvågnings afdelingen og det første han tjekkede da han vågnede var Ninussen, sutten og sokker på.. hi hi sokker er meget vigtige for ham og sidste gang vi lå der inde havde vi glemt at give dem et par med der ned... IKKE godt..
En indpakket knude.. (meget stor)

Senere uden plaster, for de skulle tjekke dens udsende

Hjemme næste dag, vi blev sendt hjem samme aften, som han fik indsprøjtninger, da de godt mente, at vi kunne observere ham der hjemme og desuden ville han nok osse slappe bedre af..

2 dage efter indsprøjtningerne, er den stadig voldsom stor...

4 dage efter.. stadig stor

Dette giver vist et bedre billede af hvor stor den er..

13 dage efter.. en maget varm dreng og stadig en stor knude.. :0(

Den er nu den størrelse(sidste billede) den vil være frem til næste behandling..
Det viste sig jo, at vi ikke lige var blevet informeret helt rigtigt...
Knuden vil aldrig forsvinde helt, den kan kun mindskes og ja, så kunne de heller ikke lige sige hvor mange behandlinger det kommer til at tage.. Vi havde jo fået afvide til at starte med, at det var 1 behandling og så var det slut med at have en kæmpe knude og nej den kan ikke give smerter... nu ved vi kun, at han skal have flere men ikke hvor mange eller hvor tit.. og så fik vi da også lige bekræftet at Nuller faktisk godt kan have ondt i den, som han har sagt til os, for vær gang der dannes en blodprop, giver der smerter... Det er bare så ulideligt hårdt, ikke at vide noget og har godt nok giver store tudeture...

3 kommentarer:

 1. Hej med dig :) Jeg har læst lidt rundt på din blog og den er hyggelig at følge med i. Men jeg tror ikke helt, jeg har forstået, hvad lillemanden fejler?? Håber i hvertfald i alle er ovenvande og klarer jer godt. Gode tanker herfra :)

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Hej Gowry,
  Gowry: nej det er heller ikke lige noget almindeligt :0)som du kan se på billederne, så har Nulle en kæmpe knude.. Den er dannet af pga en overproduktion af blodåre og den vil blive ved med at vokse og danne blodpropper, hvis vi ikke får den bremset og det er det vi prøver på nu og det ser endelig ud til at det faktisk virker jubiiiiii Imorgen skal han til undersøgelse og så får vi forhåbentligt noget mere afvide om behandling fremover..
  Men det hjælper når man så lige får bevæget sig her ind... og læser andre blogs og søde svar :0)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails