Mit hjerterum, alt fra familie, tanker, oplevelser og hvad der ellers falder mig ind.

søndag den 30. september 2012

Sikke et ophold

Så har vi fået lov til at komme hjem ;0) Det har været et hård ophold denne gang.. 
Mandag var en fin dag, for der skulle vi snakke med de forskellige læger og kunne går en dejlig tur om eftermiddagen i de hyggelige små og spændende gader ;0) Vi var blandt andet inde på denne super hyggelige café og drikke en kop varm cacao  mums og ja der skal vi helt sikkert der ind igen ;0) Har hørt af omveje at deres brunch skulle være rigtig god ;0)
Tirsdag var så den store dag som var vanvittig hård for Pedemand og jeg.... Den ekstra ventetid var simpelthen forfærdelig... Nulle var sindsygt påvirket af de flere forskellige smertelindrende midler og skulle desuden også startes op på jern, da han mistet lige rigeligt blod... :0(

Onsdag var/er ugens højdepunkt for der kommer Stella på besøg og behøver jeg at sige at Nulle bare elsker hende???? nej vel hi hi Hun er bare super skøn og glædes smittende selv på voksne (ellers er det bare fordi jeg absolut ikke bliver voksen hi hi)

Nulle starter som altid med at være super genert og endte med at dele hemmelig trylleremser med Stella ;0) Stur stur tak til Stella for den tid du også denne gang gav Nulle ;0) 

Og til jer der uden der måske er kommet her forbi, så vil benytte dette indlæg til at opfordre jer der har mulighed for at støtte disse dejlige klovne til at gøre det, for de er uundværlige... I kan læse mere ved at klikke her

Og ja så gik det ned af bakke... ;0( Nulle blev sløj og det eneste han kunne tænke på, var hvornår mormor satte sig på en stol så han kunne putte...... en, to, tre så sov han.... ;0( og det var så den dag..... 

Heldigvis var han mere frisk næste dag og var noget mere fjollet ;0)

Fredag skulle ende med at blive en lang dag... Vi havde aftalt med lægen at hun skulle komme og tjekke drænet som de havde lagt ved operationen og at vi ville komme hjem til middag ;09 juuubiii tænkte jeg meeen tden skulle blive lang... IT systemet skulle vise sig at gå ned og lægen forsinket, så der blevet tegnet 

Og cyklet forsigtigt hi hi for drænet skulle jo nødigt hænge fast eller ske noget med, så hen over skulderen med slangen og posen på ladet, så kunne han køre ;0)

Da vi nåede eftermiddagen var vi så sikre på at lægen nok ikke nåede at komme og at vi skulle blive en nat mere ;0( Men heldigvis kom hun og vi fik kommet på det hele og sørme om ikke Nulle kom af med drænet og efter en lang snak med lægen, fik vi lov at køre afsted ;0) Så nu skal Nulle hygge hjemme de næste par uger, for der er forbud mod at komme i børnehave pga. operationens omfang og blodtabet..

Hjemme igen fredag aften og hold op hvor den tossede Lucky havde savnet sin bedste ven ;0) Han kravlede rundt om Nulle og "snakkede" og til sidst fik han Nulle´s bukser, så han kunne ligge sig på dem og falde til ro på ;0)

2 kommentarer:

  1. Kære Tina, hvor er det dejligt at høre at Nulle har det godt og i er hjemme igen.
    Kan i så sørge for at hygge jer rigtig meget i de næste mange uger og passe godt på hinanden.
    Knus og tanker Irene

    SvarSlet
  2. Hej dejlig at høre i er kommet hjem igen, og han er blevet bedre. ha en dejlig søndag. knus herfra.

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails