Mit hjerterum, alt fra familie, tanker, oplevelser og hvad der ellers falder mig ind.

onsdag den 29. juli 2009

weekend ophold på sygehus..

Så er jeg langt om længe kommet hjem igen..
Jeg havde i sidste uge haft ondt nederst i maven og i højre side og i lørdags tog jeg så til vagtlægen for troede, at det var nyresten igen.. Og det bekræftede han, at det godt kunne være. Så jeg køre til nykøbing sygehus for at blive undersøgt på nyreafd. og havde endentlig regnet med at komme hjem senere samme dag men nej... Jeg blev indlagt og de mente nu at der kunne være tale om blindtarmsbetændelse. Og der har jeg så ellers ligget med smerter hele weekenden og fået afvide af lægen at vi lige skulle se tiden an.. og det kunne jo osse være nogle cyster... Så nu havde jeg hele 3 eventuelle dianoser, uden at blive undersøgt nærmere.
Søndag aften flippede jeg på sygeplejesken , da de sagde til mig at jeg sikkert kunne komme hjem Mandag hvis jeg ikke havde lige så ondt.. Hva fanden skulle jeg hjem for når de ikke havde undersøgt mig.... Ja jeg ville gerne hjem for savnede Peter og Daniel sindsygt meget, men ville jo osse gerne have det bedre og have udelukket diverse sygdomme..
Mandag morgen kom Peter og Daniel ned til mig, det var bare så dejligt at se dem, men ligesom de var kommet, blev jeg hentet for jeg skulle CT scannes (havde intet fået afvide om det), det viste sig, at der var blevet bestilt en akutscanning Lødag da jeg blev indlagt, så ja jeg blev AKUT scannet Mandag flot ik? men der er ikke personale til at scanne i weekenderne...
Scanningen viste en cyste på 3,5*3,5 cm(ikke voldsom stor) som de mente sad og drejede rundt om sig selv og derved gav de voldsomme smerter... Og derefter skulle jeg undersøges af en gyn.læge, han kom først kl 16.00 for undersøge mig og han sagde at den skulle fjernes og at det blev kl 18.00 i fuld narkose.. Jeg kunne sket ikke tænke og ringede tudende til Peter, så han vidste, hva der skulle ske og han skulle desuden osse igen sørge for at vores guldklump Daniel igen kunne blive passet både nat og dag, for han skulle jo osse på job om natten og kunne ikke komme af med sin vagt eller nå at komme ned til mig. Men det var nok osse bedst, for flipper helt når han eller min mor er hos mig, det har nogen gange den modsatte effekt på desværre.
Daniel kom igen hjem til min mor for at overnatte og han har osse været hjemme hos mine svigerforældre i dagtimerne, så Peter har kunne få sovet.. TAK til mor, Finse og Søs, i Har bare været super til at hjælpe med Bullerfisen..:0)
Jeg blev gjort klar til operation og kørte der ned kl. 18.00 og de gik igen 18.30.
Personalet på orerations stuen er den bedste oplevelse i hele denne indlæggelse.. Især narkose sygeplejesken Erik, en meget munter og stor smilende 2 meter høj mand med sin operations hat på skrå.. og mens han nussede min kind sagde han: lille skattepige, du skal ikke være så bange... jeg er jo hos dig... og smilede stort... Og så tror jeg ikke at jeg har nøde at fortælle hva han var.. andet end lige hva jeg havde brug for, han var bare super..;0)
Under operationen fandt de ud af at min æggeleder havde snoet sig rundt om sig selv og desuden hæftet sig fast på bugvæggen og at det er derfra at smerterne kom. Så den er blevet skåret fri og rettet ud og cysten fjernet.
Jeg vågnede igen kl. 20.15 og havde det helt fantastisk, lige indtil om natten, hvor jeg fik vanvittigt ondt i højre side og især skulderen.. Så fik morfin og en forklaring, at man tit som kvinde får stærke smerter i skulderen når der har været pumpet luft ind i maven på en(et eller anden ikke forsket gene der sender luften op i skulderleddet gennem nogle nervebaner mellem mave og skulder)... Jeg kunne kommer hjem hvis jeg ikke ville have morfin mere, ellers skulle jeg blive, så sagde at jeg ville hjem og nøjes med nogle andre smertestillende, så hjem kom jeg igår. :0) Dejligt at være hjemme igen, selvom jeg er lidt handicappet og går sammenkrøllet som en ældre dame.
Jeg kan snart udstille min mave med alt det "pynt" hi hi

Et sygehus man ikke ønsker at komme på igen.. med mindre at det er til operetion.. Alt andet har været en rigtig kedelig oplevelse.. Intet at spise og drikke i over 24 timer for hvis nu og vi ska se tiden an.. og så først mandag fuldstændigt ør pga væskemangel og fødemangel bliver man undersøgt og opereret med det sammen..

4 kommentarer:

 1. Kære Tina.
  Sikke dog en historie, men godt det er overstået og gik så godt :-)
  Vi har tænkt på dig imens du var indlagt, skal du lige hvide...
  Knus Irene

  SvarSlet
 2. Hej Tina, hvor er det dejligt at du er hjemme igen og alt gik godt(trods alt) vi har tænkt meget på dig og det har da været en fornøjelse at ha lille Daniel som det altid er:-)knus fra farmor

  SvarSlet
 3. Hej Tinamus
  Godt du er hjemme igen og at operationen gik, som den skulle! Nu skal du bare komme dig og gro fint sammen :)
  Sikke en omgang du har været igennem. Må høre nærmere om det hele, når vi ses. Indtil da - rigtig god bedring!

  Knus Mette

  SvarSlet
 4. Det er super dejligt du er hjemme igen mus. Vi har savnet dig helt vildt mig og Daniel :-)

  Love you..

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails