Mit hjerterum, alt fra familie, tanker, oplevelser og hvad der ellers falder mig ind.

tirsdag den 4. august 2009

på job igen


Så er jeg startet på job igen efter 3 ugers ferie.. :0) Og jeg må indrømme at jeg har glædet mig og det er super dejligt at komme lidt igang igen. Jeg har været super heldig med dette job, jeg er ansat igennem Hartmanns (vikarberau) som Try& Hire vikar hos Sunarc, dvs. at jeg skal være her i 13 uger og hvis chefen er tilfreds, bliver jeg fastansat og min periode slutter d. 21 August... og han virker glad og kom igår og sagde at vi lige skulle snakke om fremtiden inden fredag, hvor han går på ferie..

Jeg håber at han tilbyder mig at blive, for er faktisk blevet rigtig glad for jobbet.
Jeg har side folkeskolen arbejdet som tjener, men syntes ikke at jeg kunne være mor og have en tjenerjob samtidigt.. Så besluttede mig, at jeg ville være noget inde for kontor og blev vikar hos Hartmanns og dette job her, er kun det andet jeg ud som vikar hos, så ja jeg vil være super heldig hvis jeg bliver fastansat... kryds lige fingre ik!!!

1 kommentar:

  1. Hej Tinamus.. Jeg krydser fingre for dig... Det er skønt, når man er så glad for at gå på arbejde. Det tyder på at man har ramt plet, da man kastede pilen :)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails