Mit hjerterum, alt fra familie, tanker, oplevelser og hvad der ellers falder mig ind.

torsdag den 13. oktober 2011

Min tapre Nullermand

Som mange af jer ved, så er Nulle født med hæmangiom og vi har lige været på Riget igen med Nulle og ja det er gået som det skulle dog måtte de bekræfte at knuden igen desværre er vokset for meget/væksten er meget aggresiv set i lyset af at det er en hæmangiom :0(

Dette billede er fra august

Her er vi kommet op og sidde efter narkosen og nej man er ikke glad, for man har jo fået armbånd og plaster på hånden..( de måtte tage venflonen ud for han var stik tosset og nægtede at drikke eller noget andet, normalt tages den først ug når der er drukke, tisset og spist)

Her har vi fået grønt lys til at tage hjem og vi ser knuden for første gang efter indsprøjtningerne.. puhaa den var godt nok blevet stor!!!

Dette billede er taget lørdagen efter at vi kom hjem, efter at vi måtte til vagtlæge og få hjælp med at tage forbindingen af... Det var så første gang, at jeg har mødt så sød og forstående vagtlæge, han var bare så sød ved Nulle ;0) Og heldigvis var knuden pæn inden under de mange lag forbindninger ;0)

Dette billede er fra idag og ja som i ser så er Nulle på toppen igen ;0) Total charmetrold;0)

 Status er nu at vi skal til undersøgelse til december igen og der skal der så tages stilling til om de skal prøve at fjerne den ved operation, som de nu har haft snakket om flere gange, fordi indsprøjtningerne desværre igen og igen har vist sig ikke at virke.. :0(

2 kommentarer:

 1. Kære Tina.. Det gør mig så ondt på Nullers og jeres vegne at han må kæmpe med sådan en knude, jeg håber for jer alle tre at der snart vil melde sig en løsning og at alt vil gå godt..
  I har bare den kønneste dreng man kan tænke sig, jeg vil ønske jer alt held og lykke med ham..
  Knus og tanker Irene

  SvarSlet
 2. Det gør sgu ondt langt ind i hjertet at han skal hæmmes af sådan en knude, for den må jo være i vejen , og genere ham !

  Men han ser ud til at være en stærk glad dreng, alligevel, børn har sgu em sjælden styrke !

  Rigtig god weekend
  Marianne

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails