Mit hjerterum, alt fra familie, tanker, oplevelser og hvad der ellers falder mig ind.

torsdag den 1. december 2011

1. December

Nulle fik den smukke håndlavet/kroderet pakkekalender af min mor, den første jul.. ;0) Jeg er sku lidt stolt over at hun har lavet den, mere personlig gave kan man ikke tænke sig ;0)

Og selvfølgelig skal den da frem og "pyntes" med gaver og det kom "nisserne" og gjorde i nat. ;0)
Jeg har valgt at dele de 24 gaver ud således at min mor, jeg og Søs laver 8 gaver hver, til små penge, da det absolut ikke er nødvendigt med dyre gaver, for det er jo et stort gaveræs i denne måned, så jeg har sagt at gaver til + - 30 kr. er alt rigeligt og så er der en gave hver dag frem til jul... Og ja de fylder da temmelig godt alligevel må man da sige ;0)

Min mor kom ikke med chokoladekalender sidste år og ville såååå gerne give Nulle en i år, for han havde 2 gange udpeget den samme for hende og fortalt hende at den ville han gerne have.. og ja i skulle have set hende hi hi.... Skøn som hun er, kom hun så en dag for at høre om det ikke var okay at hun gav den i den første gave Nulle skulle have, selvom den kostede mere.. og selvfølgelig skal man da også lave undtagelser ;0) vi er jo bare mennesker, men det er nu rart at hun lige tjekke med en af os hjemme ;0)  Og se lige hvor glad Nullermanden blev, da han så at det var lige den han havde kigget på nisserne havde haft med..... ;0)

2 kommentarer:

  1. Hej der er et eller andet med børn og julen, der skal ikke så meget til at glæde dem, i mange år kom julemanden hjem til os (min nervø) og havde julegaver med til Alle og selv sækken lugtede af rensdyr og den årsbedste gaven et glas med lys i, var altid at finde fra jule manden... hi hi
    Haen dejlig dag klem

    SvarSlet
  2. Ha ha ja julemanden har også været her sidste år, prøver lige nu på at få en til at komme i år også.. ;0) Det er bare noget specielt med børn til jul ;0) Og tænk de minder..... i detaljer man husker som du selv nævner: lugten fra sækken hi hi ;0) god dag til dig ogsdå ;0)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails