Mit hjerterum, alt fra familie, tanker, oplevelser og hvad der ellers falder mig ind.

tirsdag den 6. december 2011

Den hårde weekend!!

Puha for en weekend.... Vi har haft fuld knald på hele weekenden og undværet Nullermanden for første gang 2 nætter i træk.... Og det har været møg hårdt.. Men heldigvis har han været hos min skønne mor og ja så kunne man jo ikke tænke sig mere... Han ELSKER virkelig at være hos hende... for der er da bare ren legetid og kreatid.... hun bor på den skønneste perle på landet og kun fantasien sætter grænser for hvad man kan lave....Jeg tror seriøst ikke, at der er en ting Nulle ikke kan lave til en lege hos hende hi hi
Hvor er det dejligt at vi har hende, hun er ikke til at undvære.... Tusind tak for at Nulle har haft en fantastisk weekend hos dig ;)

Vi startede med at holde julefrokost for en gruppe mennesker der går under dæknavnet Elskdyr og skumfiduserne i fredags... en rigtig fjolle grupper kan man vist sige hi hi
Chefen og jeg skulle lige afprøve de mange typer overskæv der pludselig dukkede op til festen hi hi
 Vi laver det som tema fester og denne blev til juletema, dvs. at man skal bære en ting der har med jule at gøre, nogen havde så valgt at være juletræ med flag og det hele hi hi sååå sød hun var ;0)

Lørdag stod den så på 40 års fødselsdag som nogen af dem der har fyldt meget i mit liv... og endelig er de tilbage igen og det er bare såååå skønt... jeg elsker bare de skønne mennesker.... ;0)
Føselaren ;0)

2 kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails