Mit hjerterum, alt fra familie, tanker, oplevelser og hvad der ellers falder mig ind.

søndag den 17. juni 2012

Lucky me

Kender du Michael Andersen keramik? Jeg fik først øjnene op for hans smukke keramik for et par år siden og nu er jeg blevet helt afhængig af hans kander og fade... ;0)
Peter og jeg købte denne fine kande på Bornholm på vores første tur derover og fadet har vi fundet på loppemarked efterfølgende.

Denne fløde kande måtte også med hjem og den har jeg siden da prøvet at finde flere af også men forgæves

 Peter er til gængæld meget fascineret af dyr og er vild med Michael Andersens heste. Denne har han været heldig af finde på loppemarked ;0)

Idag var det så min tur til at være heldig, en tur på marked og 10 sekunder efter vi var kommet, spottede jeg denne smukke hvide kande og fad... ;0) de er begge i perfekt stand. Jeg fik dem for bare 75 kr.
Og da vi kom hjem skyndte vi os at prøve at slår det op, for det er altid sjovt og om man har skudt papegøjen og fundet nogle unikaer hi hi og disse to er faktisk ikke til at finde vurderinger på. vi fandt dog vurderinger på andre ensfarvet og lad os da bare sige at jeg har lavet et godt køb ;0)

3 kommentarer:

  1. Hej Tina Det var rigtig billigt for det hvide sæt, jeg har set det før, og menere faktisk også vi har et fad på lager. På næste søndag er der alm. + foreningsloppemarkede ude i Lynge v. Sorø det plejer at være super hyggeligt, så hvis i skal på loppetur, er det helt klart et godt sted. forresten er der hoppeborg og Måske elbiler til børn. kram

    SvarSlet
  2. Ja det var super billigt hi hi og tak for info med næste weekend ;0) der skal jeg helt klart hen, for jeg har lige lidt jeg er på kig efter ;0) så vi ses måske derover ;0)

    SvarSlet
  3. Vi ses der ovre... jeg har min egen stand, på hjørne ved indgangen...Tager nok lidt blandet vare med, da jeg ikke tror, det er lige der, der ryger mest like mormor ting. så det bliver den søde gladskål.... ha en dejlig dag

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails