Mit hjerterum, alt fra familie, tanker, oplevelser og hvad der ellers falder mig ind.

søndag den 3. juni 2012

En perle

Vi er så heldige at bo ved Rønnebæksholm i Næstved.
Og der er nærmest altid nogle arrangementer der er interessante. I denne weekend har de afholdt havemarked, desværre blæste det meget og det var koldt, så det virke langt fra overrendt;0(

Men vi fik da noget med hjem ;0) En engletrompet som får laksefarvet blomster(købt af denne herre, hvis have jeg MÅ se en dag), 3 nye farver geoginer og den sidste kan jeg ikke huske hvad hedder ;0) Ydremere fik jeg en vejledning på hvordan jeg selv frem over kan lave stiklinger på geoginerne, så det skal jeg da lige have afprøvet ;0)

Peter faldt over disse fine æblekasser, så dem måtte vi have 4 af med hjem;0)

Foruden deres arrangementer på plænen, er der  kunst udstillinger derude også og for tiden er det J. F. Willumsen's udstilling Mellem guder og afgrund.

Disse to billeder fangede mit blik med det sammen, de er super spændende på hver 
deres måde ;0)En ting mere der gør Rønnebæksholm en besøg vær, er den smukke park og herregårdshave, den er så fascinerende her om sommeren, læs mere om haven brug her.
 Ved siden af haven, har de lavet en super natur legeplads og den skal jo også lige prøves ;0)

Alt skulle lige afprøves hi hi

Og så synes jeg det er dejligt at se at der er brugt tid på den, det er gode matrialer og udsmykningerne er fine og sjove ;0)

Så fortalt mange gange, så er Nulle jo en rigtig charmetrold og det fin han så også lige vist her i weekenden ;0) Han fik en køretur helt ud til vors bil, sammer med farmand på en af deres små havebiler hi hi 

Hjemme har kattene også haft travlt.... dette syn mødte mig i haven!!!! og ja det er en mus.... en af dem har haft fanget den, men den må være sluppet fra dem og ja der hang den så.... 


2 kommentarer:

  1. Øv øv ville da også ha været til havemarkedet, men har været på Sørby magle markede hele weekenden. ok det ha da også været hyggeligt...men det ser ud til i har haft en dejlig dag.

    SvarSlet
  2. Hi hi så siger æv æv for havde slet ikke husket at der var Sørby marked ;0( håber i fik solgt noget ;0) og ja vi havde endnu en super dag ;0)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails