Mit hjerterum, alt fra familie, tanker, oplevelser og hvad der ellers falder mig ind.

søndag den 24. juni 2012

Tillykke farmand

Selvom vejret kun har været til at være indefor og hygge, har Nulle og jeg været oppe hos far/morfar for han har fødselsdag idag.. Jeg havde aftalt med Nulle at han måtte vælge blomsterne til morfar og i blomsterbutikken, kiggede han lige på dem alle og sagde så at det skulle være den lilla geogine... ;0) sådan mit lille blomsterbarn
Hele vejen til kirkegården gik snakken på hvordan vi kunne sende morfar det største kys og vi blev enige om at vi skulle sende vores kys samtidigt, og da vi havde sat blomsterne, satte Nulle sig hos mig og så råbte han TILLYKKE MORFAR og så sendte vi vores kys ;0) han er sku så fantastisk min lille dreng

Sct. Hans i Toksværd

Vi har i år holdt Sct. Hans sammen med nogle af vores gode venner i Toksværd. Det viste sig at blive en rigtig hyggelig aften med hoppeborg til børnene og fantastisk musik til de voksne.. ;0) 
Nulle synes at hoppeborgen var så sjovt at han idag spurgte om ik vi kunne have sådan en her hjemme i haven hi hi

Her nedlægger han så endnu en bandit hi hi

Og ja bål med heks var der også og en to vupti så blev der temmelig lunt ;0)

Musikken var helt fantastisk ;0) Bandet er det band der også spillede til vores bryllup og ja jeg kan kun sige at de bliver bedre og bedre og i skal nok for en lydprøve, så snart jeg har fået den på youtube ;0)
Men ellers kan i finde dem her

 Selv Nulle var meget betaget af dem og stod og vrikkede med rumpen hi hi


torsdag den 21. juni 2012

Bardatræf 2012


Endelig kom der nyt fra Barda ;0) 
I år vil Bardatræffet blive afholdt i Jylland på Kalø slotsruin den 15 -16 september. Så vi kommer nok til at skulle på en lille tur, for Nulle er meget begejstret for spilmester Martin og glæder sig allerede til at skulle møde ham igen ;0) Så hvis i har børn eller bare er eventyrlysten, så skulle i prøve at tage med, man kan kun blive grebet af stemningen ;0) Det er sååååå hyggeligt

tirsdag den 19. juni 2012

afslapning og havens farver

Så nåede vi endelig hjem efter en laaang arbejdsdag ;0) Nulle og Peter hyggede lidt forbold, imens jeg hev ukrudt op ;0)

Nulle er ved at være ret sej til fodbold ;0)


Jeg har som altid gang i for mange projekter i haven og lige nu er det nærmest pinligt at naboerne kan kigge ind i vores have, for foran den terresse vi lavede sidste år, ligger en stor bunke jord og den er jeg nu igang med at forme og skal have lavet stenkanter på den ;0) 

den skal ende med at være gravehjørne til Nulle i den ene ende og Peter skal have nogle forskellige bærbuske i den anden ;0) så det skal nok blive godt ;0)

 Rundt i haven blomstre de smukke blomster og ja frere er på vej, men her er dem der står smukkest lige nu ;0)









søndag den 17. juni 2012

Go kamp drenge ;0)

Så er det sidste kamp drenge... gi den gas og vis os hvad i kan ;0)
Nyder lige lidt jordbær med fløde i dagen anledning hi hi ;0)
God aften i stuerne;0)

Lucky me

Kender du Michael Andersen keramik? Jeg fik først øjnene op for hans smukke keramik for et par år siden og nu er jeg blevet helt afhængig af hans kander og fade... ;0)
Peter og jeg købte denne fine kande på Bornholm på vores første tur derover og fadet har vi fundet på loppemarked efterfølgende.

Denne fløde kande måtte også med hjem og den har jeg siden da prøvet at finde flere af også men forgæves

 Peter er til gængæld meget fascineret af dyr og er vild med Michael Andersens heste. Denne har han været heldig af finde på loppemarked ;0)

Idag var det så min tur til at være heldig, en tur på marked og 10 sekunder efter vi var kommet, spottede jeg denne smukke hvide kande og fad... ;0) de er begge i perfekt stand. Jeg fik dem for bare 75 kr.
Og da vi kom hjem skyndte vi os at prøve at slår det op, for det er altid sjovt og om man har skudt papegøjen og fundet nogle unikaer hi hi og disse to er faktisk ikke til at finde vurderinger på. vi fandt dog vurderinger på andre ensfarvet og lad os da bare sige at jeg har lavet et godt køb ;0)

lørdag den 16. juni 2012

Kortere hår og et 10 tal

Når min hår når en vis længde, så kan jeg ikke lade være med at klippe.... I torsdags tog jeg hjemmefra med laaaaangt hår..

Og kom hjem med noget kortere ;0)) Dejligt.... Jeg har et monster tykt hår og tror det eller lad vær, men jeg kan have det vildeste morgenhår alligevel og så er det jo bare ikke fedt at skulle bruge 10-15 min på at få børsten igennem hver dag, så af med det ;0)

I dag er jeg så blevet færdig på skolen og ja dette fantasi tårn var en samarbejdes opgave om at lave en stabilt og højt tårn ha ha og ja vi vandt ;0)

Dagen i dag var også længe ventet, for vi skulle have vores karakter og jeg fik 10.. ;0)))) er mega stolt
Så nu vil jeg prøve at se frem til endelig eksamen senere på året ;0)

mandag den 11. juni 2012

Mandehørm, baby, biler

Så kom vi igennem endnu en dejlig weekend.
Fredag aften hyggede vi hos min skønne mor og blev forkælet med lækker mad som altid :0)
Lørdag skulle vi bare lige et eftermiddags pandekage besøg hos min mand søster som er blevet mor for 3 uger siden. Og jeg fik holdt lækkermåsen for første gang, hun er den nemmeste baby, så glad hele tiden. Nulle har meget svært ved at holde fingerne fra hende.. :0) han er virkelig helt væk i alle babyer og bliver så sur på mig når vi snakker om hvad han er til faster baby, for han vil ikke være fætter !! hi hi i hans verden kan man kun være storebror eller storesøster hi hi

Nulle mente at hun allerede godt kunne lære om dyr og han fortalte og fortalte til hende om dem ;0)

Og ja så endte det med at vi skulle se kampen hos dem og mandehørm gik der i den ha ha alle 3 på række med spillertrøje nr. 10 på ;0) så var de klar

Søndag formiddag gik med at lege med Lego og ja når dukken har gemt sig, så må man jo bare bruge katten istedet for ha ha Og den elsker det ;0)

Men man bliver jo trær af at gå med sådan en barnevogn hele tiden ;0)

Eftermiddagen gik som traditionens tro, men at vinke til veteranbiler som har været til show hele weekenden på Gavnø sammen med bonusfamilien. Vi sidder samme sted hver år og ungerne synes at det er lidt sjovt når de vinker igen og dytter ;0)
Det blev grinet stort da menneskerne i bilerne fik øje på Nulle med hans fodboldhat ;0)

Der var de kæreste biler ;0)

Især denne synes jeg er super sød;0)


lørdag den 9. juni 2012

Næsten færdig ;0)

Endnu en afleverings opgave er undervejs.. 
Mystisk er at jeg faktisk synes at det er nogle spændende emner jeg skal afdække (sådan har jeg ALDRIG sagt før.....) Så kan nærmest ikke stoppe ;0) den jeg har prøvet på at blive færdig med her til aften handler om Den ledende organisation  spændende ik???? ha ha ved det lyder tørt , men der er det faktisk ikke ;0)
Men nu tror jeg at jeg vil prøve at finde min seng, for der var lige en Nulle der mente at han og jeg skulle står op kl. 04.20 fredag morgen.... ;0( så nu må det være sengetid efter knapt 22 spændende vågne timer :0)
 nat nat

onsdag den 6. juni 2012

Godnat!!

Godnat!!! nu fortjener jeg min seng.... 
Har fremlagt opgave idag på power point og det var spændende ;0) Og synes at det gik godt, så nu er jeg bare  spændt på karakteren som jeg får på fredag ;0)


tirsdag den 5. juni 2012

Snot, hoste, feber og eksamen

Hold da helt op!!! Hvor dårligt kan en uge dog starte??? Nulle har været lidt snottet i weekenden, men ikke noget af betydning.. Søndag aften blev jeg så syg og gik i seng kulderystende febersvedende... :0(
Mandag morgen var et helved.. Nulle ikke helt på toppen, men børnehave klar ;0) Jeg havde bare så ondt alle steder, snotten rendte og stadig feber, men jeg skulle starte på skole og havde en idé om at det sikkert ville være vigtigt at jeg var der første dag... Og ja det var det.. Hold nu fast: Læren snakker hurtigere end Nigeria vandfaldet´s vand når bunden og vores undervisnings plan er mere end fyldt... Første karaktergivende opgave (som også tæller med til eksamen´s karakteren)blev udleveret efter bare 3 timer undervisning og den skal fremlægges i morgen tidlig på power point.... atjuuu atjuuu INGEN tid at spilde!!
Idag har Nulle heldigvis bare været lidt snottet, mens Peter og jeg bare vælter rundt i snot og hoste anfald.. Så dagen har gået i lidt svingende tempoer.. Og alt hvad der hedder far´s dag er forsømt ;0( Peter ved dog hvad han har i vente, men Nulle pakkede en af sine legomænd ind til ham for en gave skulle han have idag.. den fantastiske betænksomme lille nullemand...


Min farmand må også lige vente med et besøg, men er nu sikker på at min brormand har været deroppe en tur snøft... ;0(

Nu vil jeg skimme min opgave igennem en sidste gang så jeg er klar til i morgen... ;0)



søndag den 3. juni 2012

En perle

Vi er så heldige at bo ved Rønnebæksholm i Næstved.
Og der er nærmest altid nogle arrangementer der er interessante. I denne weekend har de afholdt havemarked, desværre blæste det meget og det var koldt, så det virke langt fra overrendt;0(

Men vi fik da noget med hjem ;0) En engletrompet som får laksefarvet blomster(købt af denne herre, hvis have jeg MÅ se en dag), 3 nye farver geoginer og den sidste kan jeg ikke huske hvad hedder ;0) Ydremere fik jeg en vejledning på hvordan jeg selv frem over kan lave stiklinger på geoginerne, så det skal jeg da lige have afprøvet ;0)

Peter faldt over disse fine æblekasser, så dem måtte vi have 4 af med hjem;0)

Foruden deres arrangementer på plænen, er der  kunst udstillinger derude også og for tiden er det J. F. Willumsen's udstilling Mellem guder og afgrund.

Disse to billeder fangede mit blik med det sammen, de er super spændende på hver 
deres måde ;0)



En ting mere der gør Rønnebæksholm en besøg vær, er den smukke park og herregårdshave, den er så fascinerende her om sommeren, læs mere om haven brug her.
 Ved siden af haven, har de lavet en super natur legeplads og den skal jo også lige prøves ;0)

Alt skulle lige afprøves hi hi

Og så synes jeg det er dejligt at se at der er brugt tid på den, det er gode matrialer og udsmykningerne er fine og sjove ;0)

Så fortalt mange gange, så er Nulle jo en rigtig charmetrold og det fin han så også lige vist her i weekenden ;0) Han fik en køretur helt ud til vors bil, sammer med farmand på en af deres små havebiler hi hi 

Hjemme har kattene også haft travlt.... dette syn mødte mig i haven!!!! og ja det er en mus.... en af dem har haft fanget den, men den må være sluppet fra dem og ja der hang den så.... 


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails