Mit hjerterum, alt fra familie, tanker, oplevelser og hvad der ellers falder mig ind.

mandag den 28. november 2011

Efterlysning..

Er der mon nogen der kan hjælpe?? Jeg er ved at lave en overraskelse/gave til en helt særlig person som jeg holder helt vildt meget af... Og jeg skal bruge en trafiklys lampe fra 60érne.. Den behøver ikke at have skærmene, for har en idé som jeg vil afprøve.. Men selve lampen skal være i orden med ledning/fatninger ;0)
Billede her er lånt her

Jeg håber at der sidder en her i blogland der kan hjælpe ellerved hvor der lige står sådan en smuksak ;0)

søndag den 27. november 2011

1. Advent og mors smykke kranse og julepyntning

Så kom 1. advent, og ja vi er næsten klar til denne skønne måned, der venter os lige om lidt ;0)
Juleelgen er klar til at tælle dagene ;0)

Min mor er mer end bare fantastisk til at lave kranse og jeg elsker at have hendes smukke pynt i mit hjem, vores krans i år er som vist oven over helt uden bånd og bær og jeg/vi elsker den ;0)

Min moster bestilte en noget større og med lidt mere pynt dog også uden bånd ;0) desværre er billede ikke blevet så godt ;0(

Endnu en bestille lød på en jule advent deko på stub og ja den blev også bare helt fantastisk, måske jeg skulle overveje at få lavet sådan en også ;0) igen er billedet ikke blevet godt :0(

Nulle og jeg er så småt kommet igang med julepyntningen og de røde stjerner i vinduerne er nok en af de ting jeg holder mest af..

Og i Netto for noget tid siden fandt jeg disse snemænd til en 10 krone, til vinduerne og Nulle er vild med dem ;0)

Nulle har ikke rigtig ville smage juleøl, men lige pludselig i dag, ville han have en juleøl, så farmand måtte her til eftermiddag drikke en juleøl hi hi og ja først så sagde han hele tiden mmmmmm og måtte til sidste indrømme at han faktisk ikke kunne li den... men han prøve da hi hi

Nyvang og 5 år sammen ;0)

Dagen igår brugte i Andelslandsbyen Nyvang, det var julemarkede der oppe og ja en familietur det til det blev.. ;0) Vi spiste deres julebuffet og efterfølgende summede vi alle rundt og kiggede på alt det spændende Nyvang byder på, dog vil jeg sige at hvis man er vant til julemarkeder ala Gisselfeldt, så bliver man skuffet på Nyvang.. Stemningen, hyggen ja det hele kan slet ikke samlignes, det var en tam oplevelse, men hygget blev der ;0)

Mine "mænd" ;0) en smugle fjollet på vejen dertil ;0)

Det mest spændende hvis man spurgte Nulle, var denne gamle tromle, den var helt vild, især da den tog en tur rundt på pladsen ;0)

Dagen sluttede uheldig vis med en mega styrt... Farmand og Nulle mavelande med 110 km i timen, på en grusvej fyldt med sten på størrelse med nødder og begge pådrog sig nogle dumme skrammer ;0(( Vi fik heldigvis hurtigt renset Nulles ansigt og idag ser det okay ud, farmand hænder og knæ er temmeligt medtaget :0(((


Og dagen igår var også dagen hvor min pedemand og jeg mødte hinanden første gang for 5 år siden... Sikke dog tiden flyver og stadig gør... ;0) det er såååå dejligt og sikke dog mange ting vi har måtte igennem både på godt og ondt... Men vi er sammen og vi er blevet familie på 3 og vi elsker det ;0)





Billederne er taget på Næstved sygehus den 23. december 2006, Jeg var lige en tur inde og vende ;0)

tirsdag den 22. november 2011

Så kom dagen, hvor jeg skulle svede igen..

Jeg har tidligere styrketrænet rigtigt meget, men af forskellige grunde er jeg kommet langt væk for den verden... og ja den er sku savnet... ;0( Og som fortalt tidligere har min mand og jeg igen fået kontakt til nogle fantastiske "gamle" venner og manden lokkede manden min med til styrketræning og nu er han bidt af det ha ha det havde jeg sku ikke lige troet, men det er dejligt at se at han også kan være bidt af et motionscenter og ikke nok med det så har Fitness World nu åbnet centre i Næstved, så afsted det idag er gået ;0) jeg snuppede lige en tur som denne:

Og ja det var DEJLIGT at blive rørt.. ;0) Havde dog regnet med mere sved og tempo, men mon ikke det kommer når jeg har været der et par gange...  Og SÅ fedt at vi begge nu er bidt af et galt motionscenter. Hellere det end, at vi lader vores argrasioner/frustrationer gå ud over hinanden  og så bare kan være glade/forelsket hjemme ;0)

lørdag den 19. november 2011

Dragekriger og prutteseddel ;0)

Idag jeg jeg haft total hyggedag med Nulle, pedemand har været hos sin familie og arbejde/hygge.. Nulle og jeg elsker at være ude og idag fik vi samlet blade og æbler på græsplænen ind imellem vores fægtekampe ha ha og her hjemme kan der nærmest kun ses Kong Fu Panda 2 for tiden og Nulle lever sig virkelig HELT ind i rollerne, så da vi skulle på orkerjagt som  han kalder det, så var han selvfølgelig Dragekrigeren og jeg tigeren hi hi og med et sværd hver, nedkæmpede vi alle orker på vores villavej(tror gerne naboerne er ved at dø af grin, for det forgå med brøl og lydeffekter under kampene)


Jeg har længe prøvet at finde ud af hvordan jeg bedst kan hjælpe Nulle af med bleen, og da jeg troede at NU var det tid for nogle måneder siden, så skulle han skifte stue i børnehaven og det endte med at bleen blev til et trykhedsting... ;0( så han VIL kun prutte i den, og jeg er ekstrem påpasselig med at presse på, vil hellere have at børn selv viser interesse i ting end at jeg skal prøve at pådutte dem det. Men jeg må tilstå at jeg syntes at et barn på snart 4 år bør være renlig, og jeg har virkelig prøvet at finde en løsning på at Nulle skal være det.. Det gik så galt ved stueskiftet, at han nu mestre at holde sig og ender med forstoppelse bare fordi han ikke vil spørge efter en ble derovre, så det er virkelig et område hvor jeg skal træde varsomt.. Men nu er løsningen vist fundet og jeg er pisse stolt af det..
Efter flere snakke med Nulle, har vi sammen lavet en prutteseddel som udløser en gevinst efter eget valg.. (dog bare små hygge ting såsom en legomand eller 5 vingummier) når man har lavet prut på potte eller wc 5 gange og Nulle er vild med idéen ;0) Vi har udnyttet vores alenetid idag og er startet med sedlen og Nulle er super stolt af sine krydser og ja jeg er mindst lige så stolt ;0) Så alle med pottetræningsproblemer, PRØV det!!!!

onsdag den 9. november 2011

Gensynsglæde og slebet tænder..

I weekenden mødtes vi med nogle "gamle" venner, de er nogen af den slags man bare savner når men ikke ser dem.. ;0) Vi har ikke snakket med dem i 2,5 år ca., men blev sååå glad for igen at have kontakt :0) Kan kun sige at de VIRKELIG har været savnet og ja vi er sku ikke perfekt alle sammen og indrømmelse/selverkendelse fra begge sider er sku nødvendigt og det gav pote...;0)
Vi hygge og ja, jeg følte det som om at der absolut ikke somom at der var gået så længe siden jeg sidst så dem ;0) glæder mig til at skulle bare tid sammen med dem igen ;0) De havde sidst, kun en lille vuffer, men nu har de 3 fjollede vuffer og ja glade for at hilse på var de og det kostede desværre lige et sammenstød mellem Nulle og den ene af dem på den hårde måde... de knalde hovederne sammen og så manglede der hjørner på Nulle's fortænder... ;0(

Her sidder Nulle og Nala og hygger ;0)

Skaden er blevet registreret og så skulle vi lige forbi tandlægen og her må jeg sige at jeg er imponeret.. Vi kommer ind og Nulle skal for første gang have "maskiner" i munden og den fantastiske tandlæge, begyndte at fortælle Nulle om de forskellige maskiner og gav dem navne og vupti så skulle der laves smileyer på vores negle med "motercyklen"

Nulle fortrak ikke en mine og syntes bare at det havde været såååå spændende at være der og han er meget stolt af hans fortænder med lak på ;0) Jeg tror seriøst at vi har den tapperste dreng i næstved;0) Er bare så P.... stolt af ham ;0)

onsdag den 2. november 2011

Bonbonland

Sommeren har også budt på en tur i Bonbonland sammen med gode venner ;0) og billeder blev der taget i lange baner, men her er et lille udpluk ;0)







Sommertur

Min familie og jeg har en fantastisk tradition, hvert år samles vi alle og køre et et eller andet sted hen og i år var vi på natur tur i lokal området ;0)
Selvom man synes at man kendet alle små lækre pletter, så er der bare så mange man ikke lige alligevel kendte til :0) Vi brugte faktisk hele dagen ved dybsø fjold, for vi havde fået adgang til en lille privat strand og der var bare såååå lækkert!!!
 Og ja Nulle er jo heldigvis en rigtig ude dreng, så han nød bare at vi kunne plaske og lege :0)

 Og lege fanger med farmand er altid super dejligt og sjove ansigter er de mestre i hi hi

 Gad vide hvor længe min tær bliver ved med at være tørre???

 Og ja min mand og mor har et rigtigt godt forhold, men sjov og ballade skal der også til ;0)

 Og hunde er bare sååå sjove, Nulle grinede i al den tid vi var ved vandet meed hundene :0)

 Og mormor´s Zita er bare den bedste ;0)

 Hjemme ved mormor tog vi en tur på naturlegepladsen og det var især et hit for Peter ha ha det var totalt griner at se ham gennemføre den ha ha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails