Mit hjerterum, alt fra familie, tanker, oplevelser og hvad der ellers falder mig ind.

søndag den 11. marts 2012

Smart apps og føsdag uden mor

Idag har Nulle været alene til fødselsdag for første gang. En af hans gode venner fra børnehaven holde fødselsdag og det lykkedes at aflevere ham i højt humør ;0) (Nulle er en meget forsigtig dreng, der lige skal se ting an før han springer ud i det) Han var bare sååå glad, da jeg hentede ham igen og super stolt over at have været til "stor drenge" fødselsdag alene ;0)

Jeg synes også lige at jeg vil dele denne app med jer. Nulle's invitation kom med posten og jeg undrede mig over "frimærket", men fandt ud af at man kan få en app til sin smartphone, hvor man kan købe sit frimærke i form af en kode.. DET ER DA BARE SUPER SMART!!!! for mig er det en super app, for jeg glemmer altid at købe eller hvor jeg har lagt frimærkerne henne ;0) 

Jeg har sat link på nedenstående billede, så i kan gå ind på post danmarks hjemmeside og læse om alt hvad den byder på ;0)

1 kommentar:

  1. Ja hold da fest vi undrede os over de tre tal på kuverterne - genial app fra Post Danmark. Den kan man da rent faktisk bruge til noget :-)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails