Mit hjerterum, alt fra familie, tanker, oplevelser og hvad der ellers falder mig ind.

fredag den 13. januar 2012

Drillerier blandt små børn!!

Endnu en gang har vi her hjemme oplevet at drillerier blandt små også er der!!
Vi oplevede meget tidligt, at meget små børn kan "drille" så meget at det ender med kede af det børn.. Vores første oplevelse med dette var allerede i dagplejen, Nulle har som fortalt mange gange tidligere en medfødt misdannelse(knude) og den har til tider været umulig at skjule og kan til tider ses på trods af løse bluser, men jeg vil dog sige at børn i den alder, efter min mening ikke er beviste om "mobning", vil heller kalde det for en naturlig nysgerrighed og ja vi fik sammen med vores daværende dagplejemor løst problemet og alt var back to bacis;0)


Nu går Nulle i børnehave og hold da helt op!!!! lige med et skal man virkelig til at forklare store ord's betydninger.. Nulle kom hjem en dag og var ked fordi der var blevet sagt at han var noget særligt, fordi han har knuden... Det at være noget særligt var i hans verden åbentbart negativt på dette tidspunkt og vi fik snakket med ham og prøvet at forklare at noget særligt var det samme som noget specielt, hvilke er positivt hos ham og så var den løst ;0) Dog vil han hele tiden gerne have at knuden bare forsvinder....;0)

Idag kom han hjem og var både lidt forvirret og stolt... Nogle af alfahannerne og hunnerne på hans stue går meget op i at de IKKE har brugt ble MEGET længe og idag skulle Nulle så lige have en omgang, fordi han først er blevet 100% renlig/blefri for en måned siden. De var rendt over til ham og havde så råbt/sunget:
bangebukse med ble på
dem gider vi ikke se på
Heldigvis er han så stolt af at han er blefri, så han havde sagt STOP til dem og fortalt det til en voksen efterfølgende...og det var han meget stolt af, han har ikke været super god til at bruge de voksne i børnehaven... Vi kunne dog mærke på ham at han ikke synes det havde været rart at nogen havde sagt sådan til ham... men igen han driller jo nok også med nogle ting, så det er selvfølge bare en del af børns udvikning ;0)
Men tænk engang ungerne her, er ikke engang 4 år!!!! Jeg ved godt at drillerier/mobning skal starte på et eller andet tidspunkt, men synes alligevel at det er tidligt

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails