Mit hjerterum, alt fra familie, tanker, oplevelser og hvad der ellers falder mig ind.

onsdag den 4. januar 2012

I er bare for dejlige

Igår var det min føsdag, jeg blev ikke rundt eller noget ;0) så det skulle jo bare var en hyggedag med min mand og søn ;0)
Hvor glad tror i så lige at man bliver, når ens skønne mand i al hemmelighed har inviteret gæster og havde lavet mad og ja bare styr på det hele!!!!

Ja huset var pludselig fyldt med små..

og "store" ;0)

Ja selv fødselsdagskage var der blevet lavet...

Jeg svævede på en stor sky af kærlighed hele aftenen, kærlighed til min mand og alle dem der var/er der for mig, min mand og vores søn... Og jeg kan ikke takker min mand nok for denne fantastiske aften og ikke mindst alle de super dejlige mennesker som bare holder af lille uperfekte mig.... Jeg blev bekræftet i, at de vitterlig holder af mig og alle støtter os så meget det er muligt... Tænk engang at man kan være så heldig at have så nære venner at de står en så nært, at man regner dem som familie!!! Jeg er stolt af at kende så skønne og rummelige mennesker, som lytter, føler og hjælper os/har været der for os igennem det svære år vi lige har haft og jeg er ikke i tvivl om at de også vil være der i den svære tid vi er i nu og nok vil være i lidt endnu.....

6 kommentarer:

 1. Stort tillykke med dagen, dejlig med sådannen en mand...

  SvarSlet
 2. Hvor fedt ! Stort Tillykke med dagen !

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 3. Tak skal i have ;0) og ja han er bare så skøn.... :0)

  SvarSlet
 4. Tillykke med fødselsdagen. Det er dejligt at blive fejret med manner og kærlighed af dem, der betyder mest. Og det lyder som en rigtig, rigtig god fødselsdag du har haft. Dejligt! Den slags kan man leve længe på :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne, ja det er dejligt at blive fejret og det var bare så skønt at blive "snydt" af alle dem der virkelig holder af en.... De er der sku altid for mig/ os og tager både vores frustrationer og glæder i samme båd ;-)

   Slet
  2. Tak Anne, ja det er dejligt at blive fejret og det var bare så skønt at blive "snydt" af alle dem der virkelig holder af en.... De er der sku altid for mig/ os og tager både vores frustrationer og glæder i samme båd ;-)

   Slet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails